Vlaamse universiteiten maakten vorig jaar 184 miljoen euro winst

Archiefbeeld. Opening van het academiejaar aan de KU Leuven (Photo News)

Exclusief voor abonnees

Vlaamse universiteiten maakten vorig jaar 184 miljoen euro winst

Thierry Debels

De gemiddelde uitgaven per student aan de instellingen voor hoger onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap liggen volgens een recente studie van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) ongeveer 30 procent boven het gemiddelde van de OESO, op gelijke hoogte met Oostenrijk en Nederland. Circa 85 procent van de totale uitgaven voor hoger onderwijs ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Thierry Debels (°1968) is een Vlaams non-fictie-auteur over financiële onderwerpen en royalty watcher. Hij is master bedrijfseconomie gespecialiseerd in financiële economie. Hij publiceerde talrijke boeken over het koningshuis en won in 2016 een rechtszaak tegen Vredeseilanden over zijn boek 'Hoe goed is het goede doel'.

Delen