El Kaouakibi krijgt al 4 maanden geen loon meer

Sihame El Kaouakibi. Photo News

Uncategorized

Zuhal Demir (N-VA) populairste politicus van Limburg

Anton Schelfaut

Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) is de populairste politicus van België onder Limburgers. Dat blijkt uit een peiling in opdracht van Het Belang van Limburg.

In Limburg vervolledigen Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) en federaal minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) de top drie. 48 procent van de respondenten gaf aan vertrouwen te hebben in Demir. Het vertrouwen in Peeters en Kitir ligt met respectievelijk 34 en 33 procent een stuk lager.

Ook op nationaal vlak heeft 48 procent van de Limburgers vertrouwen in Demir. Ze wordt op de voet gevolgd door premier Alexander De Croo (47 procent) en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (46 procent).

“Dankbaar hiervoor, maar we werken vooral verder de komende jaren”, reageert Demir op Twitter. “Ondanks alle tegenstand blijven we de tering naar de nering zetten om een steen in de rivier te verleggen voor alle Vlamingen.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

8 gedachten over “Zuhal Demir (N-VA) populairste politicus van Limburg”

  1. Toch wel enkele serieuze bedenkingen hierbij.
    Algemeen, 48% betekent dat een meerderheid van 52% geen vertrouwen heeft, en bij de rest is het wantrouwen nog groter.
    Demir dan, zal in Averbode en omstreken, inclusief de aangrenzende Limburgse gemeenten wel veel minder zijn. Dat zijn ook klanten voor een lekker ijsje in de Lekdreef, en daar blijf je vanaf.
    En nu haar padelterreinen zonder vergunning. Pok pok pok … het is een pokken sport, een apenpokken sport want als die ellende in uw buurt opduikt, ben je letterlijk in de aap gelogeerd.
    Zonder vergunning ??? De meesten vervangen een nog enigszins waterdoorlatend tennisterrein met gravel of gras door 2 of 3 padelterreinen in hardcourt, een soort rubber, niks waterdoorlatend. Moet je als gewone burger eens proberen. Uw oprit verharden of zelfs uw voortuintje vervangen door kiezel zodat je er je auto kunt zetten. Direct een proces-verbaal aan je broek wegens “ingrijpende” verandering.
    Is nochtans simpel, in Vlaanderen heb je voor ALLES een vergunning nodig. Zelfs uw voordeur of ramen aan de straatkant mag je niet vervangen zonder een toelating. Enige reden die ik kan bedenken waarom Demir denkt dat die apenpokken padelterreinen zonder vergunning in de plaats van een tennisterrein mogen komen is omdat een meerderheid van die lawaaioverlast veroorzakende “sporters?” N-VA kiezers zijn ?
    Kijk al uit naar een paar ‘Padel-arresten”. Worden misschien en hopelijk nog leuker dan haar geliefde stikstof arresten.

Plaats een reactie

Delen