Brits leger in verlegenheid gebracht door stomende orgie

Google Maps

Uncategorized

Brits leger in verlegenheid gebracht door stomende orgie

Carl Deconinck

De Britse krant The Sun kreeg beelden in handen van een wel heel opvallend soldatenfeestje. Tientallen soldaten van de 16 Air Assault Brigade lieten zich helemaal gaan met een binnengesmokkelde vrouw op de legerbasis. Het leger zit verveeld met de zaak.

De beelden tonen halfnaakte troepen van het 3de Bataljon van het Parachuteregiment van het Brits leger in de kazerne. Een soldaat salueert terwijl zijn vriend seks heeft met de binnengesmokkelde roodharige vrouw.

De orgie heeft de hoge pieten geschokt. De militaire politie onderzoekt hoe de vrouw is binnengesmokkeld en of er bevelen zijn overtreden. “Het leger verwacht de hoogste gedragsnormen van al het personeel”, zei een woordvoerder van het leger in een korte mededeling. “Iedereen die zich niet aan deze normen houdt, zal worden onderzocht.”

Het leger omschrijft 16 Air Assault Brigade als een “speciaal opgeleide” strijdmacht die “zijn uitgerust om uit te rukken per parachute, helikopter en luchtlanding”. Hun taak bestaat erin de Air Assault Task Force te helpen, een groep soldaten die altijd paraat staat voor “een volledig spectrum van missies, van evacuatieoperaties van niet-combattanten tot oorlogsvoering”.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

6 gedachten over “Brits leger in verlegenheid gebracht door stomende orgie”

  1. Waar is de tijd dat prins Harry als luitenant in actieve dienst in zijn adamskostuum aan de biljarttafel stond in gezelschap van meerdere dames!Hij moest als tuchtmaatregel een deel van zijn wedde inleveren!Uitschuivers gelinkt aan sexuele uitspattingen komen voor in alle lagen van de bevolking.In een Brusselse nachtclub werd tijdens een sexfeestje ooit een voormalig gevangenisdirecteur in een bad met confituur getrokken….

  2. En dan ? Is blijkbaar traditie bij de 3de Bataljons Para. Gelijkaardig geval bij ons 3de Bataljon uit Tielen in mei 2021.
    Hopelijk nu juiste onderzoek, namelijk Quid 1e en 2e Bataljons?
    Zijn die braver of gewoon beter in het camoufleren van hun seksfeestjes ?

Plaats een reactie

Delen