BRUSSELS, BELGIUM - MARCH 30 : Plenary Session Flemish Parliament , question time. Conner Rousseau president Vooruit pictured on MARCH 30, 2022 in Brussels, Belgium, 30/03/2022 ( Photo by Philip Reynaers / Photonews

Binnenland politiek

Dalende onderwijskwaliteit baart Vlaamse partijen zorgen: “Keer terug naar de essentie”

Anton Schelfaut

Om de kwaliteit van het Vlaamse onderwijs opnieuw te verbeteren, is het volgens Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts essentieel dat scholen zich kunnen focussen op de kerntaak “lesgeven” en op de basis, met name wiskunde en Nederlands. Dat heeft de N-VA-minister vorige week woensdag gezegd tijdens een actualiteitsdebat in het Vlaams Parlement. Uit nieuwe ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

Delen