Mesaanval in Duitse basisschool, man valt vrouw en jong meisje aan

shutterstock

Uncategorized

Mesaanval in Duitse basisschool, man valt vrouw en jong meisje aan

Carl Deconinck

Vrijdagochtend viel een man gewapend met een mes een 61-jarige vrouw en een 7-jarig meisje aan. De twee liepen zware steekwonden op. De politie is nu op zoek naar de vermoedelijke dader, een 30-35-jarige man met donkere huidskleur. Zijn motief is niet bekend.

De steekpartij vond plaats in een basisschool in Esslingen am Neckar, in Baden-Wuttemberg. Hoewel het Pinkstervakantie is in Duitsland, was er opvang voorzien in de school. Er was opvang voorzien en er waren kinderen aanwezig in de basisschool. Omstreeks 8 uur ’s morgens sloeg de man toe. De slachtoffers zijn zwaargewond en liggen in het ziekenhuis, maar hun leven zou niet in gevaar zijn.

“De achtergrond en het verloop van het geschil zijn nog niet bekend”, aldus de politie. Ook is onduidelijk in welke relatie de vrouw en het kind en de dader met elkaar zijn. Het is dus gissen naar motief achter de mesaanval.

Nog geen spoor van dader

Tot op heden is er nog geen spoor van de dader, zo vertelde de politie. Men controleerde wel al meerdere verdachten en zoekt volop verder. Ze kamden ook de schoolgebouwen uit. Er is zelfs een helikopter ingeschakeld. De verdachte wordt omschreven als ongeveer 30 tot 35 jaar oud, donker van huidskleur, ongeveer 175 centimeter lang, slank en met een lichte baard op de kin. Hij was gekleed in een zwarte spijkerbroek en een zwarte top met witte inscriptie. De man is mogelijk nog steeds gewapend.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

29 gedachten over “Mesaanval in Duitse basisschool, man valt vrouw en jong meisje aan”

  1. Weer nen “verwarde” man. En sebiet gaan de nuttige idioten (lees: linkse ratten) weer een liedje zingen, kaarsje aansteken en een bloemetje neerleggen. Om dan uit te kijken naar de volgende aanslag van hun gekleurde en verwarde lafaards.

  2. Het is steeds hetzelfde crapuul a la Molenbeek, die uit hun zandbak komen ! Maar het kind mag door de zichzelf benoemde correcten niet bij naam genoemd worden. Ik moet weerom kotsen. 🤮🤮🤮

  3. Het vermelden van een ‘donkere huidskleur’ is echt op het randje hoor!
    Om het in deugmensen taal te zeggen ‘iemand met een psychiatrisch verleden’
    en/of ‘iemand die men moet opvolgen’. Gelukkig heeft de ‘juiste god’ beslist
    dat het slachtoffer helemaal geen pijn heeft bij een messteek.
    Het is maar dat u het weet, in geval van…

  4. in de VS zit er meer zwart in de gevangenis dan wit, nochtans maakt zwart maar een klein deel uit van de totale bevolking. Tiens.
    Bijkomend, in Nigeria en Egypte stappen meer moslims kerken binnen om te moorden dan omgekeerd christenen in moskeeën, amper over gehoord tenzij in Nieuw Zeeland.
    In Frankrijk wordt quasi elke kerk gevandaliseerd, nog nooit gehoord van een moskee
    Hang je een spekje rond de voordeur van een moskee mag je levenslang brommen, maar taarten smijten in gezichten van pastoors en pissen op altaars of zelfs ne keer van bil gaan in biechtkotjes vindt liberaal links allemaal ok, maar hoho, don’t toch the front door of the mosque !
    Tis zoals Anuna schrijft: alsof we nog niet genoeg last hebben met onze eigen bevolking, halen we nog meer halve garen binnen
    Ooit draait dat op een burgeroorlog uit….en van horen zeggen: blijkt dat in sommige gebedshuizen in hun kelders de kalashnikov’s klaarliggen, denk niet dat we dat in de kelders van kerken terugvinden, eerder dozen wijn bij de vleet.

Plaats een reactie

Delen