Philippe Tison (foto: Belga)

Uncategorized

Onderzoek naar corruptie tegen PS-Kamerlid Philippe Tison

Wannes Neukermans

Er loopt een gerechtelijk onderzoek tegen PS-Kamerlid en voormalig burgemeester van Anderlues Philippe Tison. Dat schrijft Le Soir. Het onderzoek moet nagaan of Tison zich bij de uitoefening van zijn functie van burgemeester schuldig gemaakt heeft aan beïnvloeding, corruptie en verduistering van publieke eigendommen.

Het parket van Charleroi bevestigde dat een onderzoek opgestart is, na een klacht die ingediend werd door schepenen Rudy Zanola en Michaël Guyot, leden van dissidente socialisten. Verschillende overheidsopdrachten worden onder de loep genomen, waaronder de renovatie van het gemeentelijk zwembad in 2006. Gevraagd naar een reactie laat het Kamerlid aan de krant weten zichzelf “absoluut absoluut absoluut niks ter verwijten te hebben”.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

5 gedachten over “Onderzoek naar corruptie tegen PS-Kamerlid Philippe Tison”

  1. Zichzelf absoluut,absoluut,absoluut niets verwijten te hebben!De grijsgedraaide plaat van menig PS’er en van Vlaamse sossen.Sossen en geld geen goede combinatie!Klacht werd ingediend door dissidente socialisten?Wat moeten we ons daar bij voorstellen?Nelson Mandela zei ooit:Het is in zekere zin gemakkelijker dissident te zijn,want dan draag je geen verantwoordelijkheid.

  2. Het is makkelijker een uitgehongerde hond, voorbij een fijn stuk vlees te lokken, dan een socialist voorbij een smak geld ! Zie Agusta, in Wallonië Samu Social, enz. enz. Er zijn er wel die de overschot van het corruptie geld wilden laten opstoken, nietwaar MR. V.D. BROECKE? En die man is nu ( niet verkozen) minister in een niet gekozen regering door de bevolking!!! Met in totaal 8 niet verkozen ministers. Moet er nog zand zijn? Dit is onuitgegeven, en kan alleen in dit onland, dat er geen is . Ik walg er van 🥶🤮

Plaats een reactie

Delen