Sven Gatz (foto: Belga)

Uncategorized

Sven Gatz trekt MR-Vld-lijst in Jette bij lokale verkiezingen 2024

Belga Press Agency

Brussels minister van Begroting en Financiën Sven Gatz trekt bij de lokale verkiezingen in 2024 de gemeenschappelijk lijst van MR en Open VLD in Jette. Dat kondigen Gatz en voorzitter van MR Regio Brussel, David Leisterh, vrijdag aan.

De Brusselse liberalen willen hun krachten bundelen in de 19 Brusselse gemeenten om een sterker hoofdstedelijk gewest te smeden. “De voorbije maanden hebben we onze goede blauwe samenwerking verdiept en verstevigd. Ons stadsgewest kan immers wel wat meer liberale zuurstof gebruiken. Daarom leek het mij evident om Sven Gatz te vragen onze gemeenschappelijke lijst in Jette te trekken”, licht Leisterh toe. In Jette gaan MR en Open Vld al drie gemeenteraadsverkiezingen samen naar de kiezer. Dat zal in 2024 niet anders zijn.

“Als ketje van de ‘Westside’ woon ik het grootste deel van mijn leven in de prachtige gemeente die Jette is. Ik ben er verschillende keren als gemeenteraadslid verkozen en heb, naast mijn gewestelijke uitdagingen, altijd nauw contact gehouden met de lokale politiek. Zo lag ik de laatste jaren aan de basis van nieuwe sportinfrastructuur en scholenbouw in Jette, realiseerde ik een jeugdhuis en ook een vernieuwing van de muziekacademie staat in de steigers. Als levensgenieter ligt ook de Jetse horeca mij nauw aan het hart”, zegt Sven Gatz.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

7 gedachten over “Sven Gatz trekt MR-Vld-lijst in Jette bij lokale verkiezingen 2024”

  1. Grootgebracht als kleuter door Vic Anciaux, het tafelruimertje van Bert de bleiter en zakkenwasser bij wie geeft is mijn vriend. Zulke ratten kan Vlaanderen missen. Volgende stap van VLD naar MR?

Plaats een reactie

Delen