Bron: federale politie

Uncategorized

Brusselse politieagent verdwenen met dienstwapen

Wannes Neukermans

Sinds dinsdagochtend is er een Brusselse politieman als vermist opgegeven. De 35-jarige Frédéric Gonzalez Moradiellos vertrok omstreeks 10 uur zijn huis en draagt zijn dienstwapen bij zich.

Het parket van Waals-Brabant verspreidde woensdag een opsporingsbericht. Frédéric Gonzalez Moradiellos verliet dinsdagochtend omstreeks 10 uur zijn huis aan de Rue du Petit-Bruxelles in Rebecq. Er werd een grote zoekactie gehouden in Waals-Brabant en in de omgeving van Brussel, maar woensdagmiddag was er nog geen spoor van de man.

De 35-jarige werkte voor de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene. Hij verhuisde onlangs naar Waals-Brabant. De zoektocht naar Frédéric Gonzalez Moradiellos is nog steeds bezig.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

8 gedachten over “Brusselse politieagent verdwenen met dienstwapen”

  1. Een zoekactie zonder bijstand van vierhonderd tot de tanden bewapende militairen van de Belgische Wehrmacht (zie case Jürgen Conings) kunnen we niet ernstig nemen.

  2. Zouden ze onze agenten niet beter uitrusten met een schietlap in plaats van een pistool ? Minder gevaarlijk als ze die gebruiken, en als ze die toch niet mogen gebruiken overbodig.

Plaats een reactie

Delen