Actrice Rachel Zegler nabij een reclamebord met een afbeelding van de originele prinses. Foto X

Actrice Rachel Zegler nabij een reclamebord met een afbeelding van de originele prinses. Foto X

Uncategorized

Elon Musk spot met mediastilte omtrent Hunter Biden

Simon Segers

Ondernemer Elon Musk heeft de mainstream media op Twitter onder vuur genomen, nadat een presentatrice van MSNBC hem een gebrek aan fastoen verweet. Hij had namelijk een meme geplaatst over de controverse omtrent Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president.

Hunter Biden is al enkele jaren het onderwerp van onenigheid. Zo lekten verschillende video’s uit waarop te zien is hoe hij drugs gebruikt en met prostituees het bed deelt. Hunter Biden heeft in het verleden zelf ook bevestigd dat hij verslaafd was aan crack. In 2019 dook een laptop op die aan hem zou toebehoren, en waarop mails stonden omtrent een schandaal van belastingontduiking. Recent lekten opnieuw beelden uit van Hunter Biden die drugs gebruikt. De mainstream media beweerden destijds dat de laptop deel uitmaakte van een Russische desinformatiecampagne, maar eerder dit jaar moesten ook zij toegeven dat hiervoor geen bewijs bestaat.

Positieve invloed

Elon Musk plaatste een meme op Twitter waarin hij lacht met de vele gelekte beelden van Hunter. Dit was niet naar de zin van Stephanie Ruhle, een presentatrice van het mediakanaal MSNBC. “Stel je eens voor wat voor positieve invloed je op de wereld zou kunnen hebben als je de buitengewone hoeveelheid invloed en macht die je hebt zou gebruiken om fatsoen, vriendelijkheid en positiviteit te verspreiden?” , reageerde ze. Musk antwoordde met een tegenvraag: “Stel je eens voor dat MSNBC dat zou doen.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

2 gedachten over “Elon Musk spot met mediastilte omtrent Hunter Biden”

Plaats een reactie

Delen