BRUSSELS, BELGIUM - JULY 07 : Prime Minister Alexander De Croo (Open Vld) and Vice-prime minister and Finance Minister Vincent Van Peteghem (CD&V) speak during a plenary session of the Chamber at the Federal Parliament. on July 07, 2022 in Brussels, Belgium, 7/07/2022 ( Photo by Bert Van Den Broucke / Photonews

Binnenland politiek

Opnieuw een hete sociaaleconomische herfst in het verschiet

Het is in woelige economische tijden steevast een vaak gehoorde voorspelling aan het begin van het politieke zomerreces: in het najaar komen er sociaaleconomische spanningen aan die de federale regering onder druk zetten.  En inderdaad, de Vivaldi-coalitie staat geen rustige herfst te wachten wanneer de inflatie hoog blijft, de kostprijs van de pensioenhervorming en de ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Angélique Vanderstraeten voor alle expertise van bank- en financiewezen tot de grote trends in de wereld van de economie.

Delen