Katharine McPhee (Bron: Shutterstock)

Cultuuroorlog

Amerikaanse zangeres Katharine McPhee over Beverly Hills: “Criminaliteit is schuld van woke kiezers”

Redactie PAL

De Amerikaanse zangeres Katharine McPhee wijst op Instagram naar woke kiezers als verantwoordelijk voor de slechte veiligheid in Beverly Hills. Het is zo slecht gesteld dat McPhee naar eigen zeggen geen juwelen meer durft te dragen.

McPhee, bekend van het populaire programma American Idol, heeft zich op Instagram scherp uitgelaten over de veiligheidssituatie in Beverly Hills. Volgens de zangeres bevindt Los Angeles, waarin Beverly Hills ligt, zich momenteel in een “erbarmelijke staat”, wat volgens haar de schuld is van mensen die op linkse kandidaten blijven stemmen. “Ik leg de schuld bij elke woke kiezer”, stelt ze. “Oudere mensen worden in elkaar geslagen terwijl ze aan het wandelen zijn. Blijf daar vooral voor stemmen!”

Zo verwijst ze naar het verhaal dat enige tijd geleden het nieuws haalde en waarbij een oudere man in een hinderlaag werd gelokt. “Hij werd besprongen, overvallen en in elkaar geslagen”, klinkt het. Daarom durft ze zelf geen juwelen meer te dragen wanneer ze zich in de stad begeeft. “Het is letterlijk mijn ergste nachtmerrie dat dit mij zou overkomen.”

Rick Caruso

In haar bericht geeft ze ook aan dat ze Rick Caruso zal steunen. Die kon als Republikeinse kandidaat voor het burgemeesterschap al heel wat steun verzamelen, wat best opmerkelijk te noemen valt in het traditioneel Democratische Californië. Hij beloofde namelijk om de stad terug te nemen van links, die volgens hem gezorgd heeft voor een ongeziene golf van misdaad. Daarbij kan hij – opvallend genoeg – ook rekenen op de steun van enkele Hollywoodsterren, waaronder Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Katy Perry and rapper Snoop Dogg. Zo zei Patrow “dat ze Rick nodig hebben om de straten op de kuisen en de stad weer te laten functioneren zoals het hoort”.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




6 gedachten over “Amerikaanse zangeres Katharine McPhee over Beverly Hills: “Criminaliteit is schuld van woke kiezers””

  1. ik denk dat Mr Donald Trump de volgende verkiezingen glansrijk zal winnen en om te beginnen met de Midterms in november.Dementerende joe zal al bibberend zijn rollator naar de afgrond kunnen duwen.Tenzij hij eerst de oorlog aan China verklaart,dan wordt D Trump één week later de nieuwe President.

  2. Defund the police zingen de pocowoko’s in koor.Nu dat de elite in Beverly Hills zich niet meer veilig voelt wordt er plotseling uit een ander vaatje getapt.Hier maakt Jef met de klak en zijn Lisa iets soortgelijks mee,maar zolang onze politici en hun familie er zelf niet mee worden geconfronteerd is er geen vuiltje aan de lucht.Moest kapitein Haddock in Antwerpen wonen zou hij om de haverklap Duizend bommen en granaten zeggen met de nadruk op granaten!!

  3. Stukje bij beetje begint het gezond verstand terug te komen; gisteren in Wyoming en op dinsdag 8 november wordt er een eerste grote rekening gepresenteerd met de Midterms. Er is nog hoop.

Plaats een reactie

Delen