Szczecin,Poland-July 2022:Lockheed Martin M142 High Mobility Artillery Rocket System (Himars) Firing the short-range ballistic missile MGM-140 (M57) ATACMS.3D illustration.

Exclusief voor abonnees

Het spook dat door Europa waart…

Michaël Vandamme

Toegegeven, we plagiëren ‘Karl met de baard’, zij het louter pro forma. Punt is dat ook het escalatiespook rondzwerft in precies die regio waar diens hersenspinsels ruim één eeuw geleden hun weg naar de praxis vonden. Zes maanden sleept het conflict in Oekraïne inmiddels aan en een onmiddellijke oplossing lijkt verder dan ooit. Maar die ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Michaël Vandamme (°1974, Brussel) is medewerker aan de rubrieken Buitenland en Geopolitiek. Hij studeerde rechten, filosofie en internationale betrekkingen. Beroepshalve is hij redacteur en voormalig hoofdredacteur van een aantal vakbladen.

Delen