Jamal Ben Saddik zelfverzekerd voor Glory 81: "Ik ben in de vorm van mijn leven"

via glorykickboxing

Uncategorized

Jamal Ben Saddik zelfverzekerd voor Glory 81: “Ik ben in de vorm van mijn leven”

Carl Deconinck

Zaterdag neemt Jamal Ben Saddik het in Glory 81 op tegen Benjamin Adegbuyi. De Antwerpse kickbokser straalt van het zelfvertrouwen.

Op de weging toonde Ben Saddik dat hij scherp staat. Aan de pers maakte hij duidelijk dat hij overtuigd is te zullen winnen. “Wanneer ik naar mezelf kijk denk ik dat ik op dit moment in de vorm van mijn leven ben. En ik word alleen maar beter en beter.” Ben Saddik wijst er op dat hij blessurevrij is en dan ook tevreden is dat hij opnieuw kan vechten. Hij zegt altijd te gaan voor een knock out, maar wil eerst het publiek tonen wat hij kan.

Zijn tegenstander, Benny Adegbuyi denk echter zelf ook te kunnen winnen. Het is namelijk geen toernooi maar slechts een wedstrijd, beide zullen dus fris en vol energie zijn. De vorige keer verloor hij van Ben Saddik, via KO. Adegbuyi legt uit goede dingen gezien te hebben bij Ben Saddik, maar ook zwaktes te hebben opgemerkt.

Glory 81 vindt plaats in Düsseldorf, Duitsland. In België is de kamp te zien op VTM 4.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

Plaats een reactie

Delen