MMA vechter moet UFC-evenement in Parijs laten schieten om heel bijzondere reden

Instagram - cgiagos_ufc

Uncategorized

MMA vechter moet UFC-evenement in Parijs laten schieten om heel bijzondere reden

Carl Deconinck

Op zaterdag 3 september moest Christos Giagos normaal gezien vechten op UFC 209 in Parijs. Hij liep echter een heel vreemde blessure op en ziet het gevecht nu aan zijn neus voorbijgaan.

Giagos moest het opnemen tegen Benoît Saint-Denis. Maar een vreemd ongeluk besliste daar anders over. Geen blessure door te intens te trainen of te sparren dus, maar een ongeluk op zijn eigen huis. Op Instagram legt hij uit wat er gebeurde.

“Het doet me pijn om dit te schrijven, dus ik hou het kort. Ik was aan het schoonmaken en toen ik een stuk van mijn barbecuerooster in de vuilnisbak gooide, stootte ik met mijn hand tegen een gebroken porseleinen toilet. Mijn hand scheurde open en sneed een pees in mijn pink door. Helaas, door de ernst van de blessure moest ik me terugtrekken uit mijn aankomende gevecht in Parijs. Ik hoopte dat de schade mee zou vallen, zodat ik het gevecht nog aan kon, maar dat was niet het geval. Ik ben vandaag naar een handspecialist geweest om de schade te bekijken en heb een kleine operatie moeten ondergaan om mijn pinkpees weer vast te zetten.”

Giagos was op zoek naar een overwinning nadat hij zijn laatste twee gevechten verloor. Tegen Arman Tsarukyan verloor hij door TKO in september 2021 en Thiago Moisés zette hem in een klem in hun gevecht op 25 juni van dit jaar. Het is onduidelijk of Saint-Denis nog een nieuwe tegenstander aangewezen zal krijgen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

1 gedachte over “MMA vechter moet UFC-evenement in Parijs laten schieten om heel bijzondere reden”

Plaats een reactie

Delen