BRUSSELS, BELGIUM - OCTOBER 08 : Sander Loones pictured during the plenary session at Federal Parliament. October 08, 2020 in Brussels, Belgium, 08/10/2020 ( Photo by Christophe Licoppe / Photonews

Exclusief voor abonnees

Sander Loones (N-VA): “We zijn nooit zo naïef geweest om te denken dat je België echt efficiënt kan besturen”

Anton Schelfaut

Uw verslaggever trof N-VA-Kamerlid Sander Loones in Gent, daags voor aanvang van de hittegolf. Op het programma stond een gesprek over het confederalisme, het geesteskind van de West-Vlaming, en de zomerakkoorden van de Vivaldi-regering. Loones, die in 2018 kortstondig minister van Defensie was in de Zweedse regering, verwacht dat de communautaire kwestie de verkiezingen van ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

Delen