Alexander De Croo (foto: Belga)

Uncategorized

Kernkabinet akkoord over basispakket en steun energieprijzen

Belga Press Agency

De top van de federale regering heeft vrijdag een akkoord bereikt over extra steun om de energiefactuur van de gezinnen te drukken. Dat meldt premier Alexander De Croo via Twitter.

Daarbij is sprake van een goedkoop basispakket voor de maanden november en december, met een tegemoetkoming van 135 euro per maand voor gas en 61 euro per maand voor elektriciteit. Ook voor de bedrijven en zelfstandigen voorziet de federale regering extra steun. Het gaat onder meer om betalingsuitstel voor sociale bijdragen en belastingen, de invoering van een systeem van tijdelijke werkloosheid ‘energie’ en minimale accijnzen op gas en elektriciteit in november en december.

Lees ook:

https://redactie.palnws.be/2022/09/van-der-straeten-stelt-gerust-hebt-u-van-mij-al-een-technisch-complex-dossier-gezien-dat-niet-is-opgelost/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

3 gedachten over “Kernkabinet akkoord over basispakket en steun energieprijzen”

  1. Extreem links en zonder schaamtegevoel zo durven liegen in de media, tot voor kort stond op hun webstek dat ze de energie rekening onder controle hebben dankzij groen, leugen, een half jaar geleden had iemand van haar entourage de cijfers van de wetenschappers vervalst, vervuilende CO2 centrales plaatsen om je vroenden van gazprom terwille te zijn omdat je met je advocatenkantoor Blixt voor gazprom werkte en als laatste LIEGEN OVER DE SCHEURTJESREACTOR. Een schande en pornocroo weigert ze te ontslaan.

Plaats een reactie

Delen