Hilde Crevits (foto: Belga)

Uncategorized

Minister Crevits naar ziekenhuis gebracht, onderhandelingen over begroting stopgezet

Belga Press Agency

De Vlaamse onderhandelingen over de begroting zijn zaterdagavond stopgezet omdat minister Hilde Crevits onwel is geworden. Om het zekere voor het onzekere te nemen, is de CD&V-minister voor controle naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt het kabinet van minister-president Jan Jambon. Zaterdagavond zullen de onderhandelingen niet meer worden hervat.

De Vlaamse regering zat zaterdag opnieuw samen om tot een akkoord te komen over de begroting en het Vlaamse steunpakket waarmee ze de burgers door de energiecrisis wil helpen. Vrijdag ging de Vlaamse regering zonder akkoord uit elkaar. Bedoeling was om zaterdag te landen, om tegen het de Septemberverklaring van maandag duidelijkheid te hebben. Of dat nog zal lukken, is vooralsnog onduidelijk.

Lees ook:

https://redactie.palnws.be/2022/09/vlaamse-regering-zit-samen-over-begroting-en-steunpakket/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

7 gedachten over “Minister Crevits naar ziekenhuis gebracht, onderhandelingen over begroting stopgezet”

  1. Waar blijft dat bericht over VQuickbrne ? Te delicaat misschien omdat hij zelf in “t spel zit? waarom zouden ze hem anders viseren en de rest van de bleukes maar schijnheilig doen

  2. een nieuwe manier om chantage te voeren,het is erg geworden hildeken,.Je krijgt je gedacht niet en je valt flauw,een klein kind voert ook een stampede uit als er niet naar geluisterd wordt.

  3. Ze heeft in het voorjaar 1.75Mio “subsidies” Vlaams belastinggeld gegeven aan Pukkelpop voor een festival dat niet zijn doorgegaan wegen corona, niet eens het gerechtelijk onderzoek afwachtend naar het gesjoemel ervan. Nu zal ze tijdens de begrotingsdebatten de factuur van Pukkelpop voor zich gekregen hebben nu het festival wel is doorgegaan…je zou voor minder flauw vallen.

Plaats een reactie

Delen