Stefan Everts (Stijn Derudder)

PAL CAST

PAL CAST: Stefan Everts over motorcross, politiek en zijn zoon Liam

Stijn Derudder

Stefan Everts wordt algemeen beschouwd als de beste motorcrosser aller tijden. In de jaren ’90 en vooral tijdens de jaren 2000 domineerde de nu 49-jarige Everts de sport volledig, tot aan zijn sportief pensioen in 2006.

Tegenwoordig gaat het minder goed met de ooit populaire motorcross. Er zijn nog slechts 3 circuits in heel België en de verdraagzaamheid vanuit de politiek, maar ook vanuit de mensen in het algemeen, staat op een laag pitje. ’t Pallieterke sprak met de vijfvoudige sportman van het jaar over zijn zoon en opvolger Liam, de politiek, CO2-bomen, elektrische motors en de huidige stand van zaken in de motorcross. Lees hier het volledige interview met Everts, of beluister ons gesprek hieronder.

De podcast met Stefan Everts is te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts, YouTube, palcast.be en al uw favoriete podcastapps.

https://redactie.palnws.be/2022/09/stefan-everts-oud-wereldkampioen-en-motorcrosslegende-soms-vraag-ik-mij-af-hoe-de-politiek-of-de-mensen-van-groen-soms-denken-het-lijkt-me-heel-kortzichtig/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

Plaats een reactie

Delen