Bron: Twitter @JoostVDC

Uncategorized

Regenboogzebrapad in Anderlecht beklad met opschrift: “Non LGBT”

Belga Press Agency

Een zebrapad met regenboogkleuren op de Itterbeekselaan in de Brusselse gemeente Anderlecht is afgelopen weekend beklad door vandalen. Met een soort zwarte pek werd een deel van het zebrapad bedekt en was het opschrift “non LGBT” leesbaar. De gemeente dient een klacht in bij de politie.

Het regenboogzebrapad ligt aan de gemeentelijke Freinetschool De Beverboom. De kinderen hadden de oversteekplaats onlangs zelf ontworpen voor de start van het schooljaar. Het schilderwerk werd betaald met middelen van Brussel Mobiliteit in het schoolvervoerplan, om de oversteekplaats opvallender te maken. De gemeentelijke ambtenaren zijn meteen begonnen aan de opkuiswerken zodat het opschrift verwijderd wordt.

“Dit soort vandalisme is een directe aanval op onze waarden van openheid, respect en inclusie”, meldt de gemeente Anderlecht. “Wij beloven dat dit zebrapad zal worden opgeknapt en dat er een klacht zal worden ingediend bij de politie. Geen enkele daad van deze aard mag ongestraft blijven”, klinkt het.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

21 gedachten over “Regenboogzebrapad in Anderlecht beklad met opschrift: “Non LGBT””

  1. Moet de politie zich met zo’n onzin bezig houden?
    Moet het technisch personeel van de gemeente zich met zo’n onzin bezig houden?

    Doet de burgemeester aan boetedoening?

    Amai, amai, kleuters, overbetaald en verkeerd geselecteerd.

  2. Oei, wat hebben we nu? De nuttige idioten (linkse ratten en gehandicapten) krijgen het mes (eindelijk) in de rug geplant van hun geliefde islamisten. Of zullen de daders “verwarde” blanken zijn?

  3. Wat poco en woke in de samenleving al hebben aangericht, daar moet over gezwegen worden. Dat hun onnozele kleurenzebrapaden eens onder handen genomen worden stellen ze voor als een wereldramp. Vandalenstreken? Ze worden met gelijke munt betaald. Dat dit het werk zou kunnen zijn van moslims maakt het voor de pocowoko’s en hun jaknikkers alleen maar lastiger.

  4. Dit is het ergste wat er kan gebeuren!!!!😱😱😱😱
    Als het nu nog een groepsverkrachting, onthoofding of foltering was maar dit?? Verschrikkelijk. Meteen het leger, Interpol, Scotland yard en de CIA inschakelen!

  5. In mijn ogen is dit geen zebrapad, dit soort kleurtjes op de baan staat toch niet in de wegcode. Dus een straattekening die door een ander, misschien wel een moslim, is overklad. Verder dus geen gevolg aan te geven en zeker niet moest blijken dat een moslim de boosdoener zou zijn. We moeten met z’n allen toch divers en tolerant blijven, dus ook in deze. Iemand vond iemand anders zijn tekening niet mooi, dus…

  6. Wat is nu echt het vandalisme, een Roverheid die wettelijke zebrapaden illegaal overschilderd ZONDER een wettelijke vergunning is net hetzelfde als diegenen die het met pek bestreken hebben, vermoedelijk islaMIETJES in Anderlecht en ze hebben nog gelijk ook om deze onwettige toestand aan te klagen want de verkeersveiligheid is komt in het gedrang als iedereen maar doet wat ze willen doen. justitie staat al klaar om te seponeren want 90% van de verkrachtingen worden geseponeerd als islaMIETJES onze meisjes verkrachten, wel, dan hebben ze het recht dat dit ook geseponeerd word want anders is het discriminatie, zo zie je maar dat een extreem links beleid tegen zichzelf kan gekeerd worden.

  7. Wanneer het kan dat die veelletter-overtuiging op het openbaar domein mag gepromoot worden door overal -op zebrapaden, de hekken van de scholen, enz.- regenbogen te schilderen, dan moeten andere overtuigingen ook die mogelijkheid krijgen.
    Oja, en met hoeveel moet je zijn om een eigen kleur te krijgen? Is dat ergens geregeld?

  8. Homozebrapaden is dus de nieuwe (officieuze) norm. De wegcode niet langer genderneutraal. Wanneer standbeelden met copulerende homo’s? Wie niet deviant denkt of zich gedraagt is blijkbaar onverdraagzaam. God zij dan behoor ik niet tot onderhavige secte. Deze menale en politieke aftakeling in België voorspelt weinig goeds voor de toekomst.

  9. Hey, voor mij mogen alle niet-reglementaire zebrapaden gewoon weg, overal. Kinderen hoor je niet te seksualiseren. Ik hoef geen doortrapte, vulgaire seksuele opvoeding voor mijn kinderen als het niet te maken heeft met hoe hetero koppels een emotionele verbinding smeden en een lange-termijn relatie bouwen. Ik hoef geen idioten horen spreken die denken dat vrouwen, mannen kunnen zijn en vice versa. God vindt dat walgelijk. Dit leidt tot het aantasten van de onschuldigheid van kinderen en verminking.

Plaats een reactie

Delen