Amir Bachrouri (Photonews)

Amir Bachrouri (Photonews)

Uncategorized

Voorzitter Vlaamse jeugdraad ondervraagd in drugsonderzoek: 20 kilo coke aangetroffen in ouderlijk huis

Belga Press Agency

Bij een huiszoeking in de ouderlijke woning van Amir Bachrouri (19), voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad, hebben speurders cocaïne en cannabis gevonden. Bachrouri werd gearresteerd, maar mocht na verhoor beschikken. Hij ontkent iets met de drugs te maken te hebben. Dat schrijft Het Nieuwsblad vrijdag.

Speurders van de Antwerpse politie deden dinsdag een inval in de ouderlijke woning van Amir Bachrouri in Borgerhout. Bij de doorzoeking van de woning troffen de speurders bijna 20 kilogram cocaïne en een voorraad cannabis aan. Bachrouri werd door de politie aan de tand gevoeld, net als twee gezinsleden. Ze ontkenden met klem iets met de drugs te maken te hebben. De verdovende middelen zouden in een zak gezeten hebben die door een derde was achtergelaten, zonder dat ze zich bewust waren dat het om drugs ging.

Amir Bachrouri en de twee mochten na verhoor terug naar huis, zo bevestigt Kristof Aerts van het parket van Antwerpen. Omdat het momenteel onzeker is of de drie iets met de gevonden drugs te maken hebben, kregen ze van politie en het parket voorlopig het voordeel van de twijfel. Het onderzoek wordt verder gezet.

Amir Bachrouri werd in 2021 verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad en was de jongste voorzitter ooit van dit adviesorgaan van de Vlaamse regering.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

28 gedachten over “Voorzitter Vlaamse jeugdraad ondervraagd in drugsonderzoek: 20 kilo coke aangetroffen in ouderlijk huis”

  1. 🤣🤣🤣Waar rook is, is vuur. Hij krijgt het voordeel van twijfel. Moest het iemand van de ‘rechterzijde’ zijn geweest, je zou wat gezien hebben. Ik ben eens benieuwd naar de afloop. In ieder geval, bij mij zou dat niet gebeuren, wie laat er nu iemand een zak bij je thuis laten liggen van 20kg!zonder iets van de inhoud te weten. Nee hoor, dat maak je me niet wijs.

  2. De man die elk rechts blad of site van het net of verbannen wilde hebben, de man die met een paar honderd stemmen (maar met veel politieke steun) de ganse Vlaamse jeugd moet vertegenwoordigen…weer een Somers poulain die de toont dat, naast El Kouakibi, het toch niet altijd de blanke mannen zijn die zich schuldig maken aan crimineel gedrag. Het enig verschil is dat dat gekleurde criminelen nog steeds op vrije voeten zijn en hun gerechtelijk dossier diep onder dat van de bende van Nijvel zal begraven worden stilletjes wachtend op verjaring.

  3. net zoals bij kouwe kiwi,het zijn makakken en ze zijn niet te vertropuwen,vroeger niet en nu nog veel minder daar ze alle rechten hebben.20 kg drugs in een zak,dat moet een sterke zware zak zijn,en dan dit gratis thuis krijgen om het te bewaren,wetend dat er bij dat makaksken geen huiszoeking zal plaats vinden daar hij in de politiek gaat en geholpen wordt door de groene wokies,voorzitsters en buza minister.Ze moorden en schieten op huizen voor minder en die zou plots 20 kg krijgen,zo maar,for fun.Dat manneken moet ontslagen worden,de voorzitster van het VL Parlement moet hem asap ontslaan,waar rook is is er vuur en vergeet hun krokodilletranen,ze zijn vals zoals iedere makak is,hopeloos vals

  4. De drugs zijn door een derde, zomaar ‘en passant’ achtergelaten – misschien door de postbode of de melkboer – en daar weten de bewoners natuurlijk niets van. Een pakje van 20 kilo(!) zie he toch zo gemakkelijk over het hoofd, nietwaar?

    Een adviesorgaan van de Vlaamse regering! Waar haalt men het uit? Wie houdt daar toezicht op? Welke referenties moet iemand voorleggen om voorzitter van zo ‘n clubje te worden?

  5. Mocht het de voorzitter van de Vlaams Blok jongeren zijn geweest hij en zijn gezinsleden zaten nu in de Begijnestraat in voorarrest en een onderzoeksrechter was door het parket gevorderd? Antwerpen en Rotterdam zijn de draaischijf van de cocaïnehandel in Europa. Granaten,schietpartijen en afrekeningen zijn dagelijkse kost! een derde liet de zak achter!!Ooit werd een spannende film gemaakt : De derde man met oa. Orson Welles

  6. Rarara…ik weet van niets, de alom bekende stijl van de nieuwe Vlaming. Nog meer van zulke personen op postjes in adviesraden en dergelijke, de weg naar de ondergang wordt geplaveid. Dank regering, dank!

  7. Tiens, tiens , nochtans dwangvoederde het PoCo-Systeem ons tot kokhalzen toe de PoCo-slogan “Diversiteit is een verrijking” (sic), ondanks de menige fratsen van “jongeren” (ge weet wel !) . Die 20 kg, dat is het het gewicht van een baal patatten !

  8. Amir Bachrouri in Borgerhout. Wat is de link tussen de persoonsnaam en plaatsnaam? Wat zijn de handelskenmerken van Antwerpen? Antwerpen vroeger uitstalraam voor de haven en diamantindustrie en nu voor de haven en drugsindustrie. De burgemeester hield woord: de verandering werkt. En dat met amper 2150 legionairs in dienst van de burgemeester. Federale politie, douane en staatsveiligheid niet meegerekend. Vraag voor de burgemeester van de narcostad: Waarom mogen/mochten militairen bepaalde geprivilegieerde wijken beschermen en niet de wijken waar drugsgeweld en dito activiteiten plaatsvinden. Is hier misschien sprake van veiligheid à la carte?

  9. Toch eigenaardig dat er niet gesproken wordt over de reden van die huiszoeking, alsof de politie lukraak dagelijks het huis overhoop gooit van BM’s (Bekende M… arokkanen). Vooraleer ze dàt doen moet er al zo goed als onweerlegbaar bewijs zijn omdat ze weten dat als ze niets vinden er onvermijdelijk verwijten van racisme op volgen. Het is niet de politie maar ons door en door corrupte gerecht dat de beslissing nam om dat krapuul terug vrij te laten. De volgende stap is die bewijzen te laten verdwijnen en die sukkelaars hoogstens een taakstrafje te geven.

  10. imam-somers kent er alles van,na kouwekiwi en co nu amir en co.Morgen wordt er op hun huis geschoten ,;nu ze die 20 kg kwijt zijn tenzij men bij de politie, een allochtoon van marokkaanse origine bijzit die het goedje vrijgeeft,je weet nooit.Mooie annelies zal een zal hen in bescherming nemen en quickie zal die speurders straffen.

  11. Heb zojuist eens op de website Vlaamse Jeugdraad gekeken: van de acht jongeren-adviseurs zijn er slechts twee (2) die niet overduidelijk van een niet-Europese afkomst zijn. En die moeten dan o.a. mijn drie kinderen (en de hele Vlaamse jeugd) vertegenwoordigen? Je verzint het niet …

  12. Dat er twee maten en twee gewichten zijn is al lang overduidelijk. Nog niets gehoord op VRT. Ik denk ook dat als het bij de Nv-a jongerenvoorzitter was gebeurd, het nieuws al lang wijd en zijd zou verbreid zijn geweest. Ik blijf er bij: er is niets mis met wat op de MSM wordt gezegd, maar vooral wat er niet wordt gezegd. Ik hoop dat als er niets aan de hand was, dat PAL dat ook zal meedelen. Hierdoor zal PAL zich niet schuldig maken aan wat ze anderen verwijt.

Plaats een reactie

Delen