12-jarig meisje gruwelijk vermoord in Parijs, politie pakt 4 Algerijnen op

Facebook - Delphine Daviet

Uncategorized

12-jarig meisje vermoord in Parijs, politie pakt 4 verdachten uit hetzelfde dorp in Algerije op

Carl Deconinck

Frankrijk is in schok na een gruwelijke moord op een 12-jarig meisje uit Parijs. De politie pakte vier hoofdverdachten op, allen afkomstig uit hetzelfde dorp in Algerije. Eén van de verdachten leefde als dakloze in de Franse hoofdstad.

Het lichaam van de 12-jarige Lola werd afgelopen vrijdag vastgebonden gevonden in een koffer in Parijs gevonden. Het slachtoffer werd ontdekt met haar voeten en polsen vastgebonden, tape over haar mond en verschillende snijwonden in haar keel. Er werden ook nummers op haar lichaam gevonden, volgens verschillende Franse media.

https://redactie.palnws.be/2022/10/algerijnse-hoofdverdachte-van-moord-op-12-jarige-lola-kreeg-eerder-bevel-om-land-te-verlaten/

Lola kwam vrijdag niet terug van school, ook al woonde ze er op een steenworp van. Haar ouders dachten eerst dat ze naar het sportcentrum om de hoek was geweest, maar daar had niemand haar gezien. Toen besloot haar vader, die conciërge is, de bewakingsbeelden van het gebouw waar ze wonen te raadplegen. Hij zag hoe zijn dochter de ingang van het gebouw betrad en een jonge vrouw haar achtervolgde. Lola zag er bang uit. Hij verwittigde onmiddellijk de politie.

Een paar uur later vond men Lola, maar het was toen al te laat. Het lichaam van het meisje werd rond 23.00 uur ontdekt in een koffer, op de binnenplaats van het gebouw waar haar ouders wonen, in het negentiende arrondissement van Parijs. De macabere ontdekking werd gedaan door een voorbijganger. Na autopsie bleek dat Lola door wurging was omgekomen. Haar lichaam droeg sporen van geweld, waaronder een diepe wond in haar keel.

4 personen in hechtenis

De politie heeft vier verdachten in hechtenis genomen. Twee mannen en twee vrouwen tussen de 24 en 43 jaar, allen afkomstig uit hetzelfde dorp in Algerije. Een van hen is dakloos. Dat zou Dahbia B. zijn, een 24-jarige vrouw die mogelijk psychiatrische problemen zou hebben. De andere verdachten zijn Amine K., Friha B. en Rachid N. Het is niet bekend of ze ongedocumenteerd zijn of zich in een reguliere situatie bevinden of dat ze ook de Franse nationaliteit hebben. Volgens een getuige laadde Dahbia vrijdag twee koffers in een voertuig. Ze zou niet hebben geaarzeld om voorbijgangers te vragen haar te helpen de plastic kofferbak “bevlekt met bloed” en “sterk ruikend naar bleekmiddel” te dragen.

“We zagen haar het gebouw binnengaan, ze was helemaal alleen… we zagen haar een half uur later met een koffer, ze was met iedereen een beetje aan het praten, ze leek een beetje gek te zijn”, aldus de bewoonster. Die getuige vertelde verder dat de verdachte de koffer op straat had achtergelaten terwijl ze nonchalant in een patisserie slenterde en een croissant kocht voordat ze hem wegsleepte.

Gerechtelijk onderzoek

Deze maandagochtend werd een gerechtelijk onderzoek geopend op beschuldiging van moord op een minderjarige onder de 15 jaar in verband met een verkrachting met foltering en barbaarse handelingen, verkrachting van een minderjarige onder de 15 jaar met foltering en barbaarse handelingen en het verbergen van een lijk, aldus het parket van Parijs. Volgens BFMTV zullen twee van de verdachten, waaronder Dahbia, worden voorgeleid aan een rechter.

Parijse functionarissen gaven aan dat personeel en studenten van de Georges-Brassens-school die door Lola werd bezocht psychologische ondersteuning zouden krijgen, evenals naburige scholen in het gebied.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

13 gedachten over “12-jarig meisje vermoord in Parijs, politie pakt 4 verdachten uit hetzelfde dorp in Algerije op”

  1. Ook dit zal nooit beschouwd worden als een racistische moord. Net zoals de honderden andere aanvallen, geweldplegingen, verkrachtingen of moorden op blanken. Gelukkig hebben wij hier Unia en imam Somers en zijn oikofobe anti-blanke volgelingen

  2. Nu dat er meer informatie over de identiteit van de daders komt zien we wederom de klassieke verschillen : 1. Afkomst of nationaliteit : VRT : niks PALNWS : “vier hoofdverdachten, allen afkomstig uit hetzelfde dorp in Algerije” ; 2. Eerste info : VRT : “de hoofdverdachte is een 24-jarige vrouw die psychische problemen heeft” PALNWS : “Eén van de verdachten leefde als dakloze in de Franse hoofdstad, … , Dat zou Dahbia B. zijn, een 24-jarige vrouw die MOGELIJK psychiatrische problemen zou hebben”. Kan iemand (van PALNWS of VRT of zo …?) mij uitleggen waarom PALNWS zo snel aan naams- en identiteitsgegevens komt en VRT helemaal niet, of wordt dit met opzet door VRT verzwegen ? Kan iemand mij uitleggen waarom VRT meteen uitpakt over psychische problemen telkenmale het gaat over nafri-daders, of is dit voor de zoveelste keer een toeval dat nog groter is dan de waarschijnlijkheid op het winnen van de jackpot ? Kan er enig psychiater mij een voorbeeld van een moordenaar geven waar op generlei wijze sprake is van psychische problemen ; ik zou denken dat bij elke moord de aanwezigheid van psychische problemen een vereiste is om de laatste drempel over te steken. Waar moeten we het meeste van gruwen : over de gruwelijkheid van de moord op een kind, of de verbetenheid waarmee de VRT vasthoudt aan een politiek-correcte “berichtgeving” over eender welk onderwerp ?

  3. In Frankrijk vallen ze blijkbaar van de ene schok in de andere met al die moorden en onthoofdingen. Zolang ze het oog maar niet verliezen op wat echt belangrijk is, verder dweilen met de kraan open en het steeds terugkerende profiel van de daders blijven ontkennen

  4. Wat dit meisje heeft moeten ondergaan is onvoorstelbaar. Maar op de gewone (linkse) media is dit maar een klein puntje, en de daders zijn terug ‘mentaal gestoorden’. Maar als je iedere moord, verkrachting, of whatever leest dan zijn die allochtonen blijkbaar allemaal mentaal gestoorden.
    Terug kunnen ze niet toegeven, (s)linkse media, dat het weer allochtonen zijn die een weerloos meisje hebben omgebracht…Ik hoop dan ook van harte dat de vier misdadigers hetzelfde lot ondergaan.
    RIP meid!!!

  5. Het zijn vier vereenzaamde kansenparels die elkaar toevallig hebben ontmoet op grond van hun hobby of wat dan ook. Het bovenstaande zal de V(?)RT alleen uit de strot krijgen als haar geen andere optie meer overblijft. Idem dito voor de rest van de MSM.

  6. Ik ben beschaamd in de plaats van de VRT en de MSM. Uit respect voor het meisje Lola en haar nabestaanden zouden ze op zijn minst kunnen duiden dat er 4 Algerijnen in de zaak zijn aangehouden. Maar SSomers en Unia, en natuurlijk ook 860miljoen belastinggeld voor “postbedelingen”, verbieden deze informatie kenbaar te maken aan het publiek. Walgelijk dat dit moordtuig beschermd wordt door onze politici en media! En dat er van dit vivaldi tuig dan nog zijn die komen zeggen dat zelfs El Koaukibi racistisch behandeld is, waar zijn de “groenen” in deze “racistische” zaak?

  7. In Belgische media wordt nergens vermeld dat het om Algerijnen gaat. Op vele Franse TV kanalen wordt hun afkomst wél bekend gemaakt. Ik vind persoonlijk dat dit relevante informatie is voor de bevolking. Het verzwijgen van de identiteit is gewoon desinformatie en kan zelfs niet onder de noemer van politieke correctheid geplaatst worden. De kranten in België worden blijkbaar door de politiek beïnvloed.

  8. En ondertussen mesaanval met 2 doden in Ludwigshafen. Bij HLN is er nog niks bekend over het motief. Na 8 uur kan je er van op aan dat extreem rechts er voor niks tussen zit. Dát weten ze bij de msm binnen het uur. Duitse media berichten ondertussen over een Somalische dader. Waarschijnlijk óók gestoord…

  9. In een vervolgartikel gaat de VRT nu nog een stapje verder : “Hoofdverdachte in moordzaak Lola (12) in Parijs was slachtoffer van huiselijk geweld” wordt er getiteld. Dat is ’t eerste wat ge leest : de Algerijnse moordenaar is zelf een slachtoffer. Het staat er echt.

Plaats een reactie

Delen