Exclusief voor abonnees

Maarten Boudry: “Wil je iets voor het milieu betekenen, doe dan exact het tegenovergestelde van wat de groene beweging wil”

Julien Borremans

In het simplistische, marxistische wereldbeeld van Extinction Rebellion moeten we dringend “de klimaat- en ecologische noodtoestand” uitroepen en overgaan tot een snelle transformatie van ons economisch kapitalistisch systeem. Het gebruik van fossiele brandstoffen moet tegen 2025 volledig zijn afgebouwd. Er moet een gecontroleerde overgang naar een rechtvaardige postgroeisamenleving komen. Voor Martha Balthazar - theatermaker en ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Julien Borremans is niet alleen actief in het onderwijs, maar hij is daarnaast ook een zeer actief publicist op verschillende media. Onderwijs, Brussel, politiek en zoveel meer onderwerpen kunnen zijn interesse wekken.

Delen