PAL CAST. Militair analist Sim Tack over het Patriot-raketsysteem en de situatie in Oekraïne

Militair analist Sim Tack

Uncategorized

PAL CAST. Militair analist Sim Tack over het Patriot-raketsysteem en de situatie in Oekraïne

Stijn Derudder

Oekraïne wordt al een hele tijd intensief bestookt door Rusland. Rusland richt zich op kritieke infrastructuur zodat bijvoorbeeld verwarming en elektriciteit niet meer beschikbaar zullen zijn voor de burgerbevolking, in de hoop het moreel te breken. Oekraïens president Volodymyr Zelensky smeekte de westerse bondgenoten om meer te doen en cruciale steun te leveren om de burgerbevolking te helpen ontzien. De Verenigde Staten lijken nu eindelijk te luisteren en leveren Patriot-raketten. We vroegen aan militair analist Sim Tack om meer uitleg.

Lees meer:
https://redactie.palnws.be/2022/12/zelensky-op-weg-naar-washington-samenwerking-met-vs-versterken/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

9 gedachten over “PAL CAST. Militair analist Sim Tack over het Patriot-raketsysteem en de situatie in Oekraïne”

  1. zelensky opsluiten,geen Navo noch EU lid en de oorlog is gedaan.Als de VS stopt in januari met miljarden steun te geven ,wie zal het dan geven,Europa,niet met mijn belastingsgeld.De opzet van oorloghstoker sleepy joe is mislukt ,Rusland blijft Rusland en oekr.wordt opnieuw een Russische provincie zoals vroeger.

  2. Dat is niet het punt. Joe Biden en zijn partner in crime, Zelenski, willen NAVO oorlogstuigen plaatsen in Oekraïne en het lid maken van de NAVO. Maw om Rusland te bedreigen en wurgen. Toen de Sovjets dergelijke provocatie uit hun mouw schudden in 1962 door het plaatsen van raketten op Cuba dreigde de Amerikaanse president John Kennedy met militair geweld. Wegens het in gedrang brengen van de nationale veiligheid. Om de vrede te redden haalde Kroetsjev bakzeil in ruil voor de erkenning van de Cubaanse soevereiniteit. Anno 2022 pusht de liberaal seniele president Joe Biden, op zijn beurt, moedwillig de wereld naar WO3 door de nationale veiligheid van Rusland te bedreigen. Naar analogie met de Cubacrisis blijft een diplomatieke oplossing in Oekraïne ook mogelijk. Een Onafhankelijk en neutraal Oekraïne. Zie het neutraliteitsstatuut van Zwitserland. Daar is niets mis mee. Maar momenteel blijven de haviken in het Witte Huis dwarsliggen want oorlog is voor het Witte Huis, Wallstreet en de Wereldbank een lucratieve business. Quid Zelenski, de duurste huurling in loondienst van Joe Biden & CIA? Die man is niet zuiver op de graad.

  3. Beste heeren, hier begrijp ik jullie niet. Als de OpperRus in zijn land gebleven was had niemand hem lastig gevallen. Moest Stalin écht terug uit zijn graf gewekt worden. Welk satanistisch roersel is er in die gedemodeerde KGB’er gevaren, nu hij de pensioen gerechtigde leeftijd bereikt ?

Plaats een reactie

Delen