Republikeinen eisen ontslag van non-binaire ambtenaar na nieuwe beschuldiging van diefstal

Schermafbeelding: YouTube - Now This

Uncategorized

Republikeinen eisen ontslag van non-binaire ambtenaar na nieuwe beschuldiging van diefstal

Carl Deconinck

Sam Brinton, de prominente, non-binaire LGBTQ-ambtenaar die een functie heeft in het Amerikaanse nucleaire programma, kwam recent in de aandacht toen hij van diefstal werd beschuldigd. Daar komt nu een gelijkaardige beschuldiging bovenop.

Nadat Brinton er eerder al van beschuldigd werd de koffer van een vrouw te hebben gestolen in een luchthaven in Minneapolis, zou hij nu ook bagage gestolen hebben in Las Vegas.

Tegen Brinton, adjunct-assistent-secretaris voor de verwijdering van gebruikte brandstof en afval bij The Office of Nuclear Energy van het ministerie van Energie, is een arrestatiebevel wegens diefstal uitgevaardigd, zo meldde 8 News Now donderdag. Brinton, die geschiedenis schreef als een van de eerste genderfluïde ambtenaren van de federale overheid, zou volgens de krant op een onbekende datum bagage hebben gestolen van een andere reiziger op Harry Reid International Airport in Las Vegas. De gestolen goederen zouden een waarde hebben tot 5.000 dollar.

Ontslag

Eerder deze week vroegen de Republikeinen al om zijn ontslag. Zijn vorige diefstal stond immers op beeld en toch loog hij erover. Zijn handelingen zouden slecht uitstralen op het ministerie van Energie, iets wat men kan missen als kiespijn in tijden van energiecrisis. De Republikeinen vinden dat er geen plaats is voor de oppervlakkige keuzes die Biden volgens hen geregeld maakt op basis van zijn politieke agenda. Ze eisen gekwalificeerde personen die een pro-Amerikaans beleid voeren.

Brinton genoot veel aandacht omdat hij als LGBTQ-activist heel actief was. Hij was daar erg open over, maar nu is bijvoorbeeld zijn Instagramprofiel afgeschermd voor het publiek.

Lees ook:
https://redactie.palnws.be/2022/11/prominente-lgbtq-activist-van-amerikaanse-regering-aangeklaagd-wegens-diefstal-in-luchthaven/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

4 gedachten over “Republikeinen eisen ontslag van non-binaire ambtenaar na nieuwe beschuldiging van diefstal”

  1. Hoezo “non-binair” ? Sinds Adam & Eva blijken binaire mensen voldoende op procreatie mogelijk te maken, zodat wij hier momenteel beland zijn. “Non-binairen” kunnen zich onmogelijk voortplanten op een natuurlijke wijze omdat God-Jaweh-Allah-MoederNatuur dat zo ontworpen hebben tot spijt van elke non-binair spook dat hier verbijsterd rond dwaalt. Iedereen die tussen de eigen dijen kijkt zal merken dat hij binair is, ofwel M ofwel V is, zo eenvoudig is het !

Plaats een reactie

Delen