Sihame El Kaouakibi. Foto Photonews. © Bert Van Den Broucke/Photo News - 10767674-021

Sihame El Kaouakibi. Foto Photonews. © Bert Van Den Broucke/Photo News - 10767674-021

Uncategorized

El Kaouakibi blijft ziek maar start wel met nieuwe studie

Wannes Neukermans

Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi hervat deeltijds haar werk in het Vlaams Parlement. Ze blijft deeltijds in ziekteverlof en mag op doktersadvies nog geen openbare zittingen bijwonen, maar begint intussen wel met een nieuwe opleiding. Het is nog niet duidelijk voor welke “nieuwe studie” ze zich heeft ingeschreven.

De Antwerpse politica wordt verdacht van subsidiefraude en raakte in oktober haar parlementaire onschendbaarheid kwijt. Haar vorige ziektebriefje verliep tijdens de kerstvakantie. Nu heeft ze een nieuw briefje ingediend, waarop verklaard staat dat ze het werk voor twintig procent kan hervatten. Publieke zittingen kan ze volgens haar dokter helaas nog niet bijwonen.

Nieuwe studie

Op haar Instagrampagina kondigt ze intussen wel aan dat ze aan een “nieuwe studie” is begonnen. Dat deed ze in een post waarin ze ‘tips en inspiratie’ bood aan studenten in de examenperiode. Met “stel specifieke, haalbare doelen”, “maak een schema”, “zorg voor een studiemaatje” en “blijf georganiseerd” geeft ze enkele broodnodige hulpmiddelen voor studenten met examenstress.

Op het einde geeft ze nog aan een nieuwe studie begonnen te zijn. “Dus volgende examens join ik jullie ook als student”, klinkt het. Over welke studie het gaat, is niet duidelijk. Vermoedelijk zal ze dat binnenkort bekendmaken op haar sociale media, waarop ze na maandenlange stilte sinds oktober weer actief is.

Lees ook:

https://redactie.palnws.be/2023/01/el-kaouakibi-keert-deeltijds-terug-in-parlement-en-klinkt-strijdvaardig-al-ruim-15-jaar-strijd-ik-tegen-onrecht-en-dat-wil-ik-blijven-doen/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

9 gedachten over “El Kaouakibi blijft ziek maar start wel met nieuwe studie”

  1. Benieuwd of ooit uit zal komen door welke hooggeplaatste medeplichtigen ze uit de gevangenis wordt gehouden en ervoor zorgt dat ze door justitie buitenproportioneel wordt ontzien.
    Somers Lachaert en Vandelanotte kennen we al.

Plaats een reactie

Delen