Gewonde bij steekpartij in Brussel-Schuman

Illustratiebeeld. Shutterstock

Uncategorized

Zwaargewonde bij steekpartij in Brussel-Schuman

Anton Schelfaut

Bij een steekpartij in het station Brussel-Schuman in de Europese wijk zijn maandagavond drie gewonden gevallen. Een van hen verkeert in levensgevaar. De politie heeft een dertigjarige verdachte opgepakt.

De federale politie bevestigt aan HLN dat er een steekpartij heeft plaatsgevonden. Op videobeelden die circuleren op Twitter is te zien hoe politieagenten de verdachte onder schot houden.

Volgens ooggetuigen zou de aanval zijn begonnen op een metrostel. Dat meldt EU-correspondent Jack Parrock op Twitter. Vervolgens zou de verdachte het in het station op een lopen hebben gezet. Daarbij zou hij zelfs geprobeerd hebben om een vrouw met een kinderwagen aan te vallen.

https://twitter.com/zoran_popovici/status/1620106583920484352

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

9 gedachten over “Zwaargewonde bij steekpartij in Brussel-Schuman”

  1. De eerste (?) steekpartij van deze week in de EU en de week is niet eens om. Of het terreur is moet nog onderzocht worden want 3 mensen in het wilde weg neersteken is al lang geen terreur meer. Dat onderzoek betekent zoveel als : we zoeken naar een verhaaltje om dat allemaal weer eens uitgelegd te krijgen aan de bevolking. Een verwarde ziel die hier geen kansen kreeg ? Op naar de volgende…? Hopelijk niet, waarschijnlijk wel.

  2. Letterlijk uit hbvl van vandaag:”De verdachte, een dertigjarige man, was niet gekend bij de veiligheidsdiensten voor terrorisme maar zou wel psychische problemen hebben gehad. Over het motief is nog niets geweten, de man zou alleszins niets hebben geroepen op het moment van de aanval.”
    Dat is berichtgeving anna 2023.

  3. liegen en nog eens liegen nu verkondigen ze op tv dat het een BELG was maar van zijn andere nationaliteit spreken ze niet en dan noemen ze hem een verdachte terwijl het bewezen is dat het de dader is ,idem PALnws en weeral gaan ze weeral niet vernoemen dat het een moslim is. wat gebeurt er toch we kunnen zelfs onze eigen media niet meer vertrouwen

Plaats een reactie

Delen