PAL CAST. Engelse gedachtepolitie arresteert biddende vrouw

Schermafbeelding: Twitter.

PAL CAST

PAL CAST. Engelse politie arresteert biddende vrouw

Stijn Derudder

Het christendom in Engeland en het hele Verenigd Koninkrijk krijgt het zwaar te verduren. In een eerdere podcast had journaliste en theologe Sonja Dahlmans het al over de toename van juridische acties tegen christenen. Deze keer heeft de politie in Engeland een christen, namelijk Isabel Vaughan-Spruce, gearresteerd wegens gewoon op de stoep staan en waar ze in haar gedachten – vermeend – aan het bidden was.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

5 gedachten over “PAL CAST. Engelse politie arresteert biddende vrouw”

  1. De zwanenzang van de westerse beschaving.
    De verholen invasie is 50 jaar geleden (eerste oliecrisis, zie conventie van Straatsburg 1975.) gestart in zowat alle westerse steden. Nog eens 50 jaren erbij en de verovering van Europa is voltrokken en we hebben ze er nog voor betaald ook.
    In het beste geval zitten wij, de ‘Kafirs’, dan in een situatie waar Israël zich momenteel in bevind, omgeven door moorddadige haat.

  2. Diploma’s genoeg dus nu , zegt Stijn zelf maar toch niet begrijpen dat deze vrouw in een zone stond waar ze niet mocht staan. Gristengekkies of Allawieten, het blijft een mentale afwijking.

  3. Gelukkig zijn wij het “Bokrijks” openlucht zothuis U.K. kwijt door de Brexit. Laat hen toch verrekken met hun folkloristische museum ideologie, koddige tradities, bepruikte rechters, belachelijke “beremutsen”, hun walgelijk bereid voedsel en hun bleke, lelijke vrouwen.

Plaats een reactie

Delen