Geen producten in je winkelwagen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Glory Rivals 1

11 juni @ 21:30

Op 11 juni 2022 vindt Glory Rivals 1 plaats, waarbij een reeks kickboksers het tegen elkaar zullen opnemen.

Het lijkt erop dat één van de sensationeelste gevechten een confrontatie zal zijn tussen twee reuzen. De Nederlandse Luis The Infamous Tavares, die maar liefst 1.92 meter groot is en 95 kilo weegt, neemt het op tegen de beruchte Florent Kaouachi, een nog grotere tegenstander van maar liefst 1.95 meter en een gewicht van 93.9 kilo.

Wie niet genoeg heeft van één gevecht tussen reuzen, kan nog uitkijken naar de match tussen de Marokkaan Ibrahim Mister Cool El Bouni (1.91 meter, 95 kilo) en de Surinaams Clyde Brunsie Brunswijk (1.93 meter, 95 kilo).

Niet alleen de vier bovenstaande lichtzwaargewichten vechten het uit met elkaar die dag. De twee Nederlandse weltergewichten Regilio Reggie van den Ent (1.80 meter, 77 kilo) en Jos van Belzen (1.83 meter, 77 kilo) gaan ook met elkaar te vuist, net als Nederlands weltergewichten Jay Overmeer (1.78 meter, 77 kilo) en Sergino Kanters (1.77 meter, 77 kilo).

Ook voor wie liever kijkt naar hoe twee zwaargewichten het opnemen tegen elkaar, staat er wat op het menu. Marokkaans zwaargewicht Nidal The Soldier Bchiri (1.92 meter, gewicht ontbreekt) neemt het op tegen de Turk Muhammed Balli (geen statistieken weergegeven).

Organisator

Glory Kickboxing
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hoornse Vaart
Alkmaar, Noord-Holland Nederland + Google Maps

Welkom Terug!

Meld hieronder aan

Maak Nieuwe Account!

Vul de velden onder in om te registreren

Herstel je wachtwoord

Geef je gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen.