Beke: "Alleen maar miserie met vaccinproducent Moderna"

Foto: Photonews. Beke: "Alleen maar miserie met vaccinproducent Moderna"

Uncategorized

Beke: “Alleen maar miserie met vaccinproducent Moderna”

Pieter Van Berkel

Volgens Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) is er “alleen maar miserie” met vaccinproducent Moderna. Dat zegt hij in Het Belang van Limburg.

Beke bracht een bezoek aan het vaccinatiecentrum van Maasmechelen. Daar maakt hij zich sterk dat Vlaanderen heel de bevolking kan vaccineren “op 30 tot 40 dagen”, zodra de prioritaire groepen achter de rug zijn.

“Het enige probleem zijn de vaccins”, zegt Beke. “We bekijken het van week tot week. Ik hoop dat het volume stijgt na de paasvakantie. Je kan geen frieten bakken zonder patatten. Hetzelfde geldt voor de vaccinaties.”

Beke uitte zijn frustratie over vaccinproducent Moderna, dat deze en vorige week geen leveringen deed aan ons land. Volgens de minister ervaart hij “alleen maar miserie met hen”. “Dan leveren ze te laat en een andere keer te weinig”, klinkt het.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Plaats een reactie

Delen