Illustratief. Foto Shutterstock

Illustratief. Foto Shutterstock

Uncategorized

Man dood teruggevonden in Beveren

Wijnand Meeus

Zaterdag vond een fietser kort voor de middag het lichaam terug van een zwaar toegetakelde man vlak naast de spoorweg in een parkje in Beveren. Het lichaam van de man uit Sinaai was zwaar toegetakeld en lag er al enkele uren. De politie is nog op zoek naar mogelijke daders. Men vermoedt dat het om een uit de hand gelopen afspraakje gaat.

Nadat de fietser de politie op de hoogte had gebracht trof men de man zwaar toegetakeld en bebloed aan. Het gerechtelijk lab kon verifiëren dat de man al enkele uren overleden was en het om kwaad opzet ging. Het park werd nog tot zondagmiddag afgezet en het gerechtelijk lab voerde zijn sporenonderzoek uit. Ook de onderzoeksrechter kwam ter plaatsen. Duikers van de civiele bescherming doorzochten de vijver waarnaast het lichaam was gevonden op zoek naar het wapen dat mogelijk tijdens de moord was gebruikt.

Niet ver van de plaats delict werd in het gras een geparkeerde wagen aangetroffen. De zwarte leasingwagen behoort vermoedelijk toe aan de dader(s) van de moord. Momenteel is het nog niet bekend of dat er al verdachten werden opgepakt. Het parket weigert ook alle commentaar in het belang van het onderzoek. Wat het exacte motief was voor de moord, is voorlopig ook nog onduidelijk. Mogelijk ging het om een uit de hand gelopen afspraakje.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

1 gedachte over “Man dood teruggevonden in Beveren”

Plaats een reactie

Delen