Man neergestoken met hakmes na ruzie over ramadan. Foto Shutterstock.

Man neergestoken met hakmes na ruzie over ramadan. Foto Shutterstock.

Uncategorized

Man neergestoken met hakmes tijdens ruzie over ramadan

/

In Borgerhout is zaterdagnamiddag een man levensgevaarlijk gewond geraakt nadat hij werd aangevallen met een hakmes. Iets eerder zouden dader en slachtoffer ruzie hebben gemaakt over de ramadan. De dader verblijft illegaal in ons land, meldt de politie.

Een klein uur voor de steekpartij ontstond ruzie in de Lange Stuivenbergstraat, waar een man van buitenlandse origine door een groepje omstaanders werd aangesproken over zijn zogenaamd respectloze gedrag tijdens de ramadan. Daarbij ontstond een discussie en kreeg de man verschillende klappen met een matrak.

De man vertrok, maar kwam even later terug met een hakmes. Daarmee haalde hij uit naar de mannen die hem eerder verschillende rake klappen gaven en raakte hij één van hen zwaar in de arm. Het bloed gutste naar verluidt uit zijn arm toen hij aankwam in het ziekenhuis en hij verkeerde een tijdlang in levensgevaar. Inmiddels zou zijn toestand stabiel zijn.

Woordvoerder van de Antwerpse politie bevestigt de feiten. “De politie stelde een tijdlang een perimeter in omdat er ter plaatse een bloedspoor werd gevonden. De verdachte met het mes is een man van 32 jaar die werd gearresteerd. Hij verblijft illegaal in ons land. Over het motief van de ruzie kan ik geen uitspraken doen”, klinkt het bij HLN.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




8 gedachten over “Man neergestoken met hakmes tijdens ruzie over ramadan”

  1. Het importeren van al deze culturen, gewoonten, wetten, brengt ook alle gevolgen van dien met zich mee. Jammer, maar helaas voor de West-Europese autochtone bevolking.

  2. Hoogste belastingen, laagste pensioenen, te log oververheidsapparaat, ons kent ons systeem.
    Politie moet beschermd worden door wie? Justitie te oudbollig, onveiligheid op straat.
    En nog zoveel meer….!

  3. De eerste resultaten van de omvolking, geen confrontatie meer tussen autochtone en allochtone bevolking maar tussen de allochtonen. De sossen en groenen hebben een mooie toekomst uitgestippeld voor ons Vlaanderen land….

  4. Zou het om “een vluchtelingske ocharme”(sic) gaan die hier illegaal als potentiële asielkolonist komt solliciteren wegens vermeend vervolgd wegens “politieke opinie” of vermeende “holebi” ingesteldheid ? Zijn er nog enkele plaatsjes vrij aub aan het OCMW-snoepkraam dat wij xenofiel mogen financieren met ONS belastinggeld ?

Plaats een reactie

Delen