Een metrostation in Lyon. Foto Shutterstock

Een metrostation in Lyon. Foto Shutterstock

Uncategorized

Medewerker CNN op verborgen camera: “Het doel was herverkiezing Trump voorkomen”

Simon Segers

Op gelekte beelden gemaakt met een verborgen camera geeft een medewerker van CNN toe dat zij actief probeerden om Trumps herverkiezing te voorkomen. Morgen zullen opnieuw beelden vrijgegeven worden.

Project Veritas is een initiatief van politiek activist James O’Keefe waarbij hij met verborgen camera’s en microfoons corruptie en vooringenomenheid van de media en progressieve organisaties blootlegt. O’Keefe toont nu verschillende beelden waarop technisch directeur Charlie Chester van CNN te zien is. Chester verklaart onder andere dat hun (CNN’s) doel was om te vermijden dat Trump herverkozen werd, maar ook om angst te zaaien over klimaatverandering.

Angst verkoopt

O’Keefe confronteerde Chester met enkele van zijn uitspraken, maar deze laatste gaf geen antwoord en reed weg. De redactie van CNN was ook niet beschikbaar voor commentaar. Op Fox News geeft O’Keefe verdere toelichting: “De beelden gaan viraal op Twitter ondanks het feit dat Project Veritas daar gebannen is. De waarheid komt hoe dan ook naar buiten.” O’Keefe vervolgt ook dat CNN bewust propaganda verspreid.“Hij zegt het in de beelden: “Angst verkoopt”.” Project Veritas zal morgen opnieuw beelden vrijgeven die naar eigen zeggen “nog erger zijn”.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

Plaats een reactie

Delen