Sihame El Kaouakibi. Foto Photonews.

Sihame El Kaouakibi. Foto Photonews.

Uncategorized

Sihame El Kaouakibi stapt zelf uit Open Vld, maar blijft parlementslid

/

Sihame El Kaouakibi houdt de eer aan zichzelf en stapt uit Open Vld. Dat maakten haar advocaten zonet bekend. Ze blijft wel gewoon Vlaams parlementslid.

Vorige week startte Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert de procedure op om Sihame El Kaouakibi uit de partij te zetten toen de bewijzen van subsidiefraude begonnen op te stapelen. Twee maand eerder barstte de bom rond het Open Vld-parlementslid en zelfbenoemd sociaal onderneemster, dat met haar vzw honderdduizenden euro’s en misschien zelfs miljoenen verduisterde.

El Kaouakibi wacht de beslissing over haar uitsluiting uit de partij dus niet af en beslist nu zelf uit de partij te stappen. Lachaert had haar ook opgeroepen haar zetel in het Vlaams parlement af te staan zodat een ander Open Vld-lid zou kunnen zetelen, maar dat zal El Kaouakibi niet doen. Ze wil wel gewoon Vlaams parlementslid blijven en zal dat dus voortaan als onafhankelijke doen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




6 gedachten over “Sihame El Kaouakibi stapt zelf uit Open Vld, maar blijft parlementslid”

  1. haha om haar onschendbaarheid te behouden blijft ze in het parlement zetelen natuurlijk … iemand die miljoenen steelt verdient de gevangenis. sommige kruimeldiefjes zitten in de gevangenis

Plaats een reactie

Delen