Marc Van Ranst haalt uit naar Nederlandse coronascepticus: "Helemaal klaar met deze oplichter"

Viroloog Marc Van Ranst. Photo News

Uncategorized

Marc Van Ranst haalt uit naar Nederlandse coronascepticus: “Helemaal klaar met deze oplichter”

Anton Schelfaut

De Nederlandse coronascepticus Willem Engel linkt het in elkaar zakken van de Deense voetballer Christian Eriksen aan de coronavaccinaties. Dat schreef de voorman van Viruswaarheid gisteravond in een tweet, waarmee hij zich de woede van viroloog Marc Van Ranst op de hals heeft gehaald. “Ik ben helemaal klaar met deze oplichter”, klinkt het.

“Er valt net een Deen dood neer op het EK”, schrijft Engel op het moment dat er nog geen informatie is over de toestand van de voetballer. “Het experiment is schandalig mislukt. Soms is gelijk krijgen het ergste dat je kan overkomen. Er moet direct gestopt worden met injecties.”

“Ik heb net het account van Willem Engel gerapporteerd en geblokkeerd”, repliceert Van Ranst. “Ik ben helemaal klaar met deze oplichter, en ik kan enkel maar suggereren dat iedere Nederlander deze kerel voorgoed vergeet. Finita la commedia.”

(Lees verder onder de tweet.)

Ook andere Twitteraars laken de uitlatingen van Engels. De Gentse rector Rik Van de Walle noemt het een “verschrikkelijk smerige tweet”. Twitter heeft het bewuste bericht inmiddels verwijderd “wegens een schending van de gedragsregels”.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

20 gedachten over “Marc Van Ranst haalt uit naar Nederlandse coronascepticus: “Helemaal klaar met deze oplichter””

  1. De mRNA vaccins kunnen leiden tot myocarditis (hartspierontsteking).
    Daar was al langer sprake van, nu hebben ze het ook officeel (CDC is de Amerikaanse Sciensano) moeten toegeven.
    Vooral bij jongeren. Een grondige reden om jongeren die geen bijkomende ziekten hebben (comorbiditeit) NIET te vaccineren.
    Wie had daar al een jaar geleden voor gewaarschuwd… Theo Schetters.. maar dat was grote onzin volgens de vrt fact-checkers…
    Wordt vervolgd…

  2. Als afgestudeerde biofarmacie weet hij wel degelijk over wat hij spreekt. Als er al een oplichter bij zit is het wel MVR.
    Engel geeft geen briefings aan collega’s hoe ze de mensen kunnen bedriegen en in paniek moeten laten slaan.

  3. Ze hebben zo schrik van de waarheid. Er zal nog wel mee voorvallen gezien alle ingeënten de proefkonijnen zijn voor studies op langere termijn inzake de gevolgen van de vaccins ! De bevolking moet dom gehouden worden en door wie ? Een viroloog (meervoud van viroleugenaars) 🙂

  4. Een ongelooflijke navelstaarder die Van Ranst. Grijpt werkelijk elke kans aan om in de media te komen. Een redelijk verstandig mens reageert niet op de onzin van die Engel… een onnozelaar doet dat dus wel.

  5. Engel kan best én zeer wel gelijk hebben. Helaas heeft Van Ranst een vergevorderde vorm van tunnelvisie, ‘microscoopvisie’ genaamd. Niet meer serieus nemen dus, deze ondergedokene die een wrok koestert tegen bijna heel België en Nederland.

  6. Ik denk dat Wim wel degelijk op de hoogte is van wat u hem denkt bij te moeten brengen. Men kan ook iets schrijven “bij wijze van spreken…”. Vormt u zich daar eens een gedachte over…

  7. Op basis van welke data denkt u dat? Kent u Wim? Familie van Wim, U bent zijn woordvoerder?
    Assumption is the mother of all ….(en ik kan alleen afgaan op wat er staat.)

  8. Er zijn vele dingen die ik niet snap en ik ‘loop’ al m’n hele leven school , zo je wil.
    Sommige dingen waar profs 30 jaar aan werken , ga ik nooit 100% snappen maar wat snap jouw vrouw niet?

  9. Nee. Gelukkig, anders was er nog meer twijfel gerezen. Maar feit is dat “Myocarditis, of de ontsteking van de hartspier, mogelijk een nieuwe bijwerking van het Pfizervaccin zou kunnen zijn. Dat melden althans Israëlische onderzoekers. “We moeten dit ernstig nemen”, zeggen Belgische cardiologen.

  10. Ondertussen vond ik de bevestiging dat Christian Eriksen inderdaad was ingeënt. De teamarts van Inter Milan, Piero Volpi, verklaarde op 18 mei 2021 in het nieuwsportaal calciomercato.com van ‘La Gazetta Dello Sport’ dat op die dag alle Milanese spelers gevaccineerd waren. Engel sprak dus niet voor zijn beurt. Hij heeft gelijk.

Plaats een reactie

Delen