Marc Van Ranst. Foto Photonews.

Marc Van Ranst. Foto Photonews.

Uncategorized

Marc Van Ranst reageert opgelucht op vondst Jürgen Conings, maar betuigt ook zijn medeleven

/

Viroloog Marc Van Ranst reageert opgelucht op de vondst van het levenloze lichaam van Jürgen Conings. “Ik neem aan dat mijn periode hier in het safehouse achter de rug zal zijn. Het crisiscentrum zal dat nu bekijken”, aldus Van Ranst, die op Twitter ook zijn medeleven betuigde. “Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden en kinderen van Jürgen Conings. Voor hen is dit bijzonder droevig nieuws.”

Vanmiddag raakte bekend dat de voortvluchtige militair Jürgen Conings na een maand zoeken werd aangetroffen in het bos waar honderden militairen de voorbije weken op zoek waren naar Conings. Zijn levenloze lichaam werd niet gevonden door de politie of het leger, maar door Open Vld-burgemeester Johan Tollenaere die daar een fietstocht maakte.

Marc Van Ranst, die een doelwit geweest zou zijn van Jürgen Conings, reageert opgelucht. “Vooral voor mijn zoon is het een opluchting dat hij gevonden is. Ik neem aan dat mijn periode hier in het safehouse achter de rug zal zijn. Het crisiscentrum zal dat nu bekijken”, aldus Van Ranst aan VTM Nieuws.

Op sociale media betuigde Van Ranst ook zijn medeleven aan de familie en vrienden van Conings. “Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden en kinderen van Jürgen Conings. Voor hen is dit bijzonder droevig nieuws, want zij verliezen een vader, een familielid of een vriend.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




4 gedachten over “Marc Van Ranst reageert opgelucht op vondst Jürgen Conings, maar betuigt ook zijn medeleven”

  1. Van Ranst zal zijn job wel kennen en zeer goed in zijn,maar nu vinden ze Jurgen en houdt hij voor het eerst rekening met zijn zoon,daarvoor zij hij dat hij geen schrik had.

Plaats een reactie

Delen