Uncategorized

Misschiens en eventueels

Gastauteur

“In plaats van de verontwaardiging groot vanaf hun voorpagina’s te schreeuwen en grondige onderzoeken te eisen naar dit schandaal, dat voor een wereldwijde genocide zorgde, staan de media met de broek op de knieën, beteuterd naar hun schoenen te kijken. Als het kwaakt als een eend, waggelt als een eend en een bek heeft als een eend, dan is het hoogstwaarschijnlijk een eend.” Zo kan je kort de historie samenvatten van de oorzaak van de coronapandemie, die eind 2019 ontstond in de Chinese stad Wuhan, net achter de hoek van waar het wereldvermaarde Virologische Instituut is gelegen.

Je leest alles over dit zogenaamde Gain of function onderzoek op een andere pagina in dit blad. Het is bijzonder opmerkelijk dat dit explosieve nieuws maar mondjesmaat en met veel ‘misschiens’ en ‘eventueels’ wordt overgenomen door de zogenaamd mainstream media die enorm verveeld zitten met deze kwestie. Het is nochtans hét nieuws van deze eeuw: de grootste pandemie aller tijden (tenminste: volgens diezelfde msm) is in elkaar geknutseld in een Chinees laboratorium met geld van de Amerikanen. De virologen die vooraan in de frontlinie gingen staan, hebben het beestje zelf laten ontsnappen. De WHO heeft vervolgens alles proberen toe te dekken door diegenen die verantwoordelijk zijn voor de ramp uit te sturen om de oorzaak van dit alles zogenaamd te onderzoeken. 

Geen samenzweringstheorie of fake news maar een waarheid die ondersteund wordt door een spoor van officiële documenten. Geef toe: het is de stuff waar bestsellers, thrillers en Hollywoodfilms van gemaakt zijn. In plaats van de verontwaardiging groot vanaf hun voorpagina’s te schreeuwen en grondige onderzoeken te eisen naar dit schandaal, dat voor een wereldwijde genocide zorgde, staan de media met de broek op de knieën, beteuterd naar hun schoenen te kijken. Nochtans zou een mea culpa, zelfkritiek en een drastische koersverandering hier op zijn plaats zijn, want de persmuskieten schoten pas wakker toen de Amerikaanse president Biden vond dat het moment gekomen was -ongetwijfeld wegens geopolitieke redenen- om twijfel te uiten over het ontstaan van deze globale ramp. Het was pas dan dat de Westerse pers het aandurfde om op onderzoek te gaan. 

Een duidelijker voorbeeld van het epitheton ‘regimepers’ is amper denkbaar. Het legt meteen openlijk het probleem bloot dat ik hier eerder al heb aangekaart: de totale afwezigheid van een kritische pers, de impotentie van de vierde macht, geheel vrijwillig over zichzelf uitgeroepen onder het slappe voorwendsel dat ze hun verantwoordelijkheid namen tijdens deze gezondheidscrisis. Sterker nog: door academici die deze waarheid al een jaar zeggen te muilkorven, te ridiculiseren en als samenzweringstheoretici te brandmerken, hebben de media de facto meegeholpen aan een gigantische doofpotoperatie, bedacht en uitgevoerd door waanzinnige wetenschappers die voor god wilden spelen. Net die wetenschappers trokken vanaf het begin de lakens naar zich toe en werden blindelings geloofd. Als rattenvangers van Hamelen stapten andere wetenschappers achter hen aan, gevolgd door de pers. Waarom? Omdat het meest voor de hand liggende scenario -het ontstaan in Wuhan van een nieuw virus, net om de hoek van het Virologisch Instituut- te vreselijk voor woorden leek. En omdat -daar zijn we weer- het misschien wel racistisch was om te zeggen dat het een Chinees virus was. 

Intussen schreven kranten dat de Franse Nobelprijswinnaar en ontdekker van HIV, Luc Montagnier, aan het dementeren was omdat hij al vorig jaar met een grote stelligheid beweerde dat het Covid-19-virus in een lab was gemaakt. Hetzelfde geldt voor Michael Levitt van de Stanford University, die de Nobelprijs kreeg voor structurele biologie en die een fervent tegenstander is van lockdowns. Hij werd weggehoond en in het hoekje van de wappies geduwd. In eigen land werd om dezelfde reden de gezondheidswetenschapper Sam Brokken ontslagen door zijn hogeschool PXL. Intussen hangen wereldwijd virologen en immunologen aan de alarmbel om te waarschuwen voor de schadelijke effecten van de mRna-vaccins, op korte en lange termijn. Het wordt alweer afgedaan als fake news. Het is wachten op een seintje van president Biden voor de mainstream media ook dat mag oppikken. 

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




4 gedachten over “Misschiens en eventueels”

  1. Amaai wat een verademing om eens een juiste versie vd feiten te lezen, bedankt Alain Grootaers!
    En omtrent de dodelijke vaccins wordt er nu nog veel meer toegedekt door zowel de regimepers als het regime zelf en dit ook wereldwijd. Massa-indoctrinatie en massa -chantage zorgt voor duizenden slachtoffers vd ” veilige” vaccins, ze liggen onder de mat te stinken.

  2. Veel van wat hij zegt is op niets gebaseerd. het komt van china. dat is so goed also zeker. maar dat bepaalde onderzoeken aantonen dat het virus al voor November in de EU was wordt verzwegen. en Dan maar een andere selling. is het een toeval dat net na de military games het virus is ontstaan? misschien was dat de bijdrage van de USA. even belachelijk als wat hij zegt

  3. “Dan is het hoogstwaarschijnlijk een eend ?” Ja maar de MSM zullen dat dan toch politiek-correct kunnen verwoorden als een “WC-eend” reinigingsmiddel of een “2 CV” eend. Onderschat de rond de pot draaiende fantasie van gazettenpraat schrijvelaars niet.

Plaats een reactie

Delen