Terreur in Duitsland? Foto Twitter.

Terreur in Duitsland? Foto Twitter.

Uncategorized

Terreur in Duitsland? Minstens drie doden bij mesaanval

/

In het Duitse Würzburg zijn afgelopen namiddag meerdere doden gevallen bij een steekpartij. Op sociale media worden beelden gedeeld van het voorval. De politie kon de dader uitschakelen door hem in zijn been te schieten, maar wil nog geen informatie kwijt over zijn motief.

In de binnenstad van de Duitse stad Würzburg begon omstreeks 18u eerder vandaag een man willekeurige mensen aan te vallen met een mes. Ooggetuigen zagen hoe verschillende voorbijgangers werden neergestoken. Lokale media spreken van minstens drie doden en zes gewonden, maar de dodentol zou nog kunnen oplopen.

Voorbijgangers konden beelden maken van de man, die beelden worden nu massaal gedeeld op Twitter. Daarop is te zien hoe een man op blote voeten in het rondzwaait met een groot mes, terwijl omstaanders hem proberen te overmeesteren. Op dat moment zou de politie zijn aangekomen en kon de man overmeesterd worden door hem in zijn been te schieten.

Wat de man bezielde en of het om terreur gaat, is nog niet duidelijk. De politie heeft nog niets gecommuniceerd over het motief van de man, verdere informatie wordt later vandaag verwacht.

https://twitter.com/disclosetv/status/1408469811961733121

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




18 gedachten over “Terreur in Duitsland? Minstens drie doden bij mesaanval”

  1. Mensen worden op straat gewoon vermoord, we gaan er goed op vooruit in Europa. De dader zou in zijn been geschoten zijn, blijkbaar kan de politie ook nog niet goed schieten !! En dan maar regenboogvlaggen door onze strot duwen. Europa gaat ten onder aan terreur en geweld van moslimextremisten en onze politici kijken ernaar en laten begaan, want ze zijn er bang van.

  2. Ondanks Jurgen’s eventueel PTST en het feit dat hij geen terreurdaad gepleegd heeft verklaard de MSM en Links Belgie hem tot terrorist.

    Voor deze Somaliër die de nodige mensen aan zijn mes rijgt word al gezocht naar strafverminderende feiten. Psychiatrisch verleden enz.

    Wir schaffen das.

  3. Zonder de allerminste terechte nuancering kritiekloos blijven herhalen ; “Diversiteit is een verrijking” gaat op den duur het omgekeerde effect bereiken dat het initieel beoogde doel.

  4. “Autochtonofoob racisme” zou deels of geheel het motief kunnen wezen, maar dat dient eerst nog objectief-correct onderzocht zonder politiek-correcte vooroordelen.

  5. Erik dat verband tussen die twee zaken legt uzelf, ik som die gewoon op. En wat dat gestoord zijn betreft, lach jij nog wat met de christenen,,, When in Rome….Je weet verdomd goed wie je belachelijk mag maken en bij wie je het niet durft.

  6. Frau Mutti Merkel geeft nooit toe. Valt het u op dat als er een terreurdaad werd gepleegd ze de eerste weken nergens te bekennen is. Zich verstoppen, dat schafft ze als de beste!

  7. Waar blijft de verantwoordelijkheid van alle mensen die zich aan de goede kant van de geschiedenis verklaren? Louche figuren als Michel en Somers zijn verantwoordelijk voor dit soort toestanden. Het valt op dat de poco-media al zwaait met met psychiatrische problemen als oorzaak. Dit voordat het onderzoek is afgerond. Het is niet zo dat iedereen met psychiatrische problemen plots massamoordenaar wordt. Wat wel is dat gestoorde Somalische moordenaars vroeg of laat toch terug beginnen te moorden. Waarom was die vent niet al lang teruggestuurd naar zijn land? Het zijn altijd autochtonen die het slachtoffer worden en het zijn altijd allochtonen die psychiatrische problemen aanvoeren als excuus en daar dan ook nog mee wegkomen. Hoe laf kan een overheid zijn?

  8. EN dan maar ….lijkt mij toch een duidelijk verband …ik maak alle religies belachelijk maar de Islam spant de kroon qua waanzin echter gender heeft daar ab-so-luut- niks mee te maken

Plaats een reactie

Delen