Pierre Van Damme en zoon Tom Van Damme. Foto Photonews.

Pierre Van Damme en zoon Tom Van Damme. Foto Photonews.

Uncategorized

‘Bevrijdingsfeest’ van zoon Pierre Van Damme afgelast, maar mag 104.000 euro subsidies houden

/

Ruim 100.000 euro Vlaamse steun kregen de organisatoren van het zogenaamde ‘Grote Bevrijdingsfeest’, waarvan de zoon van epidemioloog Pierre Van Damme één van de gezichten is. Het evenement wordt geannuleerd, maar men mag de verkregen subsidies wel houden. Verschillende politici reageren afkeurend op sociale media.

De verhoopte zomer van de vrijheid eindigt in mineur. Na de afgelasting van Pukkelpop wordt ook de stekker uit ‘Het Grote Bevrijdingsfeest’ getrokken, een festival dat zoals de naam al zegt georganiseerd werd om het terugkrijgen van onze vrijheid te vieren.

Opvallend: net zoals Pukkelpop kregen de organisatoren van dat bevrijdingsfeest heel wat Vlaamse financiële steun, 104.000 euro om precies te zijn, die het ook na de annulering niet moet terugbetalen. Dat zorgt voor heel wat onbegrip op sociale media, ook bij politici Dries Van Langenhove en Maurits Vande Reyde.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




8 gedachten over “‘Bevrijdingsfeest’ van zoon Pierre Van Damme afgelast, maar mag 104.000 euro subsidies houden”

  1. Met subsidiegeld gooien naar zwarte gaten schijnt tegenwoordig populair te zijn. En dit terwijl het staatsbudget voor 50 MILJARD deficitair is …..

    Geweldige strategie – we zijn bewezen bankroet, dus gooien maar met het belastingsgeld naar “leuke dingen” die dan niet eens doorgaan.

  2. Zo zie je maar, uw spuit uw vrijheid, allemaal leugens dus. Het draait allemaal om geld en manipulatie. De waarheid komt nog wel boven maar voor heel veel mensen te laat, het vergif zit erin.

  3. En net als bij El Koukkabaki worden al die subsidies met grote diskretie toegekend (geschonken). Pa Van Damme wéét waarom hij voortdurend op TV het regeringsstandpunt komt in de verf zetten.
    In Antwerpen werd het oeroude en bekende bruin café “Bij Tante Lies” definitief gesloten omdat de bazin twee jaar geen terras kon gebruiken (werken Rooseveltplaats en omgeving) en daardoor te weinig bier afnam van brouwerij Haacht. Raad eens hoeveel subsidie Tante Lies kreeg? Juist.

  4. Zolang we met de doof en blinde meute zitten zal er niets veranderen, we moeten terug naar de stembus en alles overhoop gooien zodat al die profiteurs die op het zweet van de belastingbetaler hopen geld krijgen toegeschoven van de linkse politiek
    eruit zijn. Wie slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur.

Plaats een reactie

Delen