Ruim 100.000 Fransen op straat tegen coronapaspoort.

Ruim 100.000 Fransen op straat tegen coronapaspoort.

Uncategorized

Meer dan 100.000 betogers de straat op in Frankrijk tegen invoering coronapaspoort

/

In verschillende Franse steden werden zaterdag opnieuw betogingen georganiseerd tegen de invoering van de zogenaamde ‘pass sanitaire’, een coronapaspoort. In totaal kwamen ruim 100.000 mensen op straat om hun ongenoegen te laten blijken.

In Frankrijk is er heel wat onvrede over de controversiële beslissing om op korte termijn een ‘pass sanitaire’ in te voeren, waardoor niet-gevaccineerden geen toegang meer zouden krijgen tot onder meer horeca, winkelcentra of evenementen. De voorbije dagen kwamen telkens tienduizenden mensen op straat om te betogen tegen de invoering van dat coronapaspoort.

Zaterdag stonden in vele Franse steden opnieuw betogingen op het programma, die nog meer mensen lokten dan de dagen voordien. Onder meer in Marseille, Lyon en Parijs kwamen tienduizenden mensen op straat. In totaal gingen vandaag meer dan 100.000 Fransen betogen tegen de invoering van de pass sanitaire. De Nederlandse politicus Thierry Baudet deelde beelden van de mensenmassa en reageert verheugd.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




7 gedachten over “Meer dan 100.000 betogers de straat op in Frankrijk tegen invoering coronapaspoort”

  1. Ze hebben groot gelijk, moest het VB of NVA zoiets voorstellen is de vergelijking met de nazi’s er meteen… Onze federale is ook deze richting aan het denken!!! Bende hypocrieten!

  2. Dat wij Vlamingen hier eens een vb aan nemen , wij laten alles maar dan ook alles over ons heen gaan – nooit geven wij Vlamingen signalen ,behalve de jeugd om te brossen tegen het klimaat – wij zijn het onderdanigste ras van de Eu

  3. In belgieje zullen ze het veel slimmer aanpakken. Vandaag of morgen zullen we voor een fait accompli staan, en niemand hier zal zijn stem verheffen omdat het dan toch te laat is. ‘Go with the flow’ zal dan de redenering zijn van ons tam volkje.

Plaats een reactie

Delen