Foto Illustratief. Foto Shutterstock.

Foto Illustratief. Foto Shutterstock.

Uncategorized

58-jarige man steekt 61-jarige buurman in Maasmechelen neer

Ruben Notteboom

De onderzoeksrechter in Tongeren heeft een 58-jarige man aangehouden. Hij zit momenteel in de cel. De 58-jarige verdachte stak zijn 61-jarige buurman neer in de buik na een ruzie in Maasmechelen. De politie van de zone Lanaken-Maasmechelen (LaMa) opende een onderzoek.

De feiten speelden zich af op zaterdag rond 18 uur. De spanningen waren al een tijdje te snijden tussen de twee buren, maar een nieuwe ruzie was de druppel die de emmer liet overlopen. de 58-jarige man greep naar een mes en stak het slachtoffer neer in een appartementcomplex op de hoek van de Oude Baan en de Majoor Berbenlaan.

Parket opent onderzoek naar steekpartij in Maasmechelen

Het parket van Limburg opende onmiddellijk een onderzoek naar het steekincident. Het gerechtelijke lab en een forensisch team kwam ter plaatse om de exacte omstandigheden te onderzoeken. De 58-jarige man werd aangehouden en voor de onderzoeksrechter geleid.

Het slachtoffer werd onmiddellijk naar het ziekenhuis afgevoerd. Er kwam een mugteam ter plaatse om hem te helpen. Zijn toestand is momenteel stabiel en hij verkeert niet in levensgevaar. Wat de exacte aanleiding was voor het laatste conflict, is onduidelijk.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

Plaats een reactie

Delen