Amerikaans president Joe Biden. Foto Shutterstock

Amerikaans president Joe Biden. Foto Shutterstock

Uncategorized

Biden onder vuur na onrespectvol gebaar tijdens herdenking soldaten

Wijnand Meeus

Amerikaans president Joe Biden kwam vandaag onder vuur te liggen nadat hij op zijn horloge keek tijdens de herdenking van de dertien Amerikaanse soldaten die sneuvelden op de luchthaven van Kaboel. New York post omschrijft het gebaar als ‘heimelijk’. Ook veel veteranen en republikeinen reageren vol woede op de beelden.

Joe Biden en first lady Jill Biden waren op de luchthaven voor een “waardige overdracht”, een militaire ceremonie voor de militairen die zijn omgekomen bij gevechten in buitenlandse gebieden. Op een bepaald moment kunnen de aanwezige camera’s vastleggen hoe Biden een snelle blik op zijn horloge werpt. “Het lijkt erop dat hij last had van het feit dat hij respect moest tonen voor deze Amerikaanse helden”, schrijft een veteraan op Twitter.

(Lees verder onder de tweet)

“Het is waar. Joe Biden keek op zijn horloge tijdens de waardige overdracht van de militairen die in Afghanistan op de luchthaven werden vermoord”, schrijft columnist Nicholas Fondacaro. “Je kunt zien dat hij met zijn linkerhand trekt om het horloge onder zijn mouw uit te trekken en er vervolgens naar kijkt.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

5 gedachten over “Biden onder vuur na onrespectvol gebaar tijdens herdenking soldaten”

  1. Gemakkelijk of niet….het minste is toch dat hij zich waardig gedraagt bij dergelijke
    gebeurtenis.
    Maar ja, hij heeft al dikwijls bewezen ze niet alle zeven op een rij te hebben.
    Hoe ze die konden kiezen om de USA te leiden is me een volslagen raadsel.
    Dat ze dat woke fenomeen afzetten….tenminste als ze hem nog wakker krijgen.
    Trump was misschien niet ideaal, maar die had tenminste nog respect voor zijn
    troepen en gevallen soldaten.

  2. Sleepy Joe … Donald Trump had gelijk. Deze man is seniel, dat kan iedereen overkomen, maar laat je dan verzorgen en stort de wereld niet in een avontuur door extremisten handenvol materiaal en wapens te geven.

Plaats een reactie

Delen