Fransen betogen tegen invoering pass sanitaire. Foto Shutterstock.

Fransen betogen tegen invoering pass sanitaire. Foto Shutterstock.

Uncategorized

Frankrijk: 250.000 betogers tegen invoering coronapaspoort

/

Gisteren kwamen opnieuw tienduizenden Fransen op straat om te betogen tegen de invoering van de ‘pass sanitaire’. Het is de vijfde zaterdag op rij dat de Fransen massaal demonstreren tegen het coronapaspoort.

In Frankrijk is er heel wat onvrede over de controversiële beslissing om een ‘pass sanitaire’ in te voeren, waardoor niet-gevaccineerden geen toegang meer krijgen tot onder meer horeca, winkelcentra, ziekenhuizen, openbaar vervoer of evenementen. Dat coronapaspoort is sinds maandag vereist en er zullen vanaf volgende week strengere controles komen.

De voorbije weekends werden telkens in allerlei Franse steden betogingen georganiseerd en het aantal betogers neemt alsmaar verder toe. Vijf weken geleden waren er nog zo’n 114.000 betogers in Frankrijk, gisteren ging het al om 250.000 demonstranten. Ze klagen de “gezondheidsdictatuur” van de Franse overheid aan en eisen dat de pass sanitaire naar de prullenmand verwezen wordt.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




5 gedachten over “Frankrijk: 250.000 betogers tegen invoering coronapaspoort”

  1. Hahahaa, hopelijk binnenkort een revolutie en liefst wereldwijd. De schuldigen, politici en zgn viruloogjes moeten berecht en zéér streng gestraft worden. De macht aan het volk!

  2. Dit is om te lachen. Sinds wanneer wil je de bevelen van een viroloog opvolgen ? Indien het echt zo slecht gesteld is met ons klimaat, moeten er sowieso veel mensen van deze wereldbol verdwijnen. Covid is hier om ons te helpen.

  3. De bevolking begint stilaan in te zien dat we met deze plandemie bedrogen zijn door een bende corrupte politici, experten en de media.
    Naast onze levens, welvaart, welzijn en vrijheden te hebben vernietigd, willen ze nu met hun corona pas ook diegenen die kritiek hebben uitsluiten uit de samenleving

Plaats een reactie

Delen