Amerikaanse president Joe Biden. Shutterstock

Amerikaanse president Joe Biden. Shutterstock

Uncategorized

Hunter Biden betrapt met prostituee, derde laptop verdwenen

Ruben Notteboom

Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, is betrapt met een prostituee in Las Vegas. Op beelden is te zien hoe hij naakt met haar in bed ligt. De beelden werden gelekt aan de Britse tabloid Daily Mail. Daarnaast vertelt hij hoe een drugdealer zijn laptop gestolen heeft, waarop mogelijk gevoelige informatie zou kunnen staan over de Amerikaanse president. Er zouden ook nog meer seksvideo’s van Hunter op de laptop staan. De video kunt u hier bekijken.

De video dateert van 2019. Biden werd gefilmd terwijl hij seks had met een Russische prostituee. Hij zou de camera zelf aangezet hebben. Die beelden werden gelekt aan de Britse tabloid. Ze lijken legitiem, maar ze zijn (nog) niet geverifieerd.

Hunter Biden nam bijna overdosis toen laptop gestolen werd

Daarnaast is een gesprek te horen tussen hem en de onbekende vrouw. Hij vertelt hoe hij een laptop kwijt is geraakt in 2018. Een Russische drugdealer zou die naar verluidt gestolen hebben terwijl Biden gedrogeerd was. Op die laptop zou gevoelige informatie kunnen staan over de Amerikaanse staat.

Het is ondertussen al de derde laptop die Hunter Biden kwijt is geraakt. De eerste laptop liet hij achter in Delaware in een computerwinkel. Daily Mail beweert een kopie te hebben bemachtigd van de harddrive, waarop volgens hen bewijs stond van “shockerende corruptie en illegale activiteiten”. De tweede werd in beslag genomen door federale agenten. De agenten vielen binnen in het kantoor van psychiater Keith Ablow, waar ze de laptop ontdekten. De derde zou dus nog steeds spoorloos zijn.

Op laptop stonden seksvideo’s

Hunter Biden vertelt uitgebreid het verhaal van hoe de derde laptop werd gestolen. Tijdens een feestje zou hij bijna een overdosis hebben genomen. “Ik ging dan maar naar een bubbelbad,” vertelt hij. “Dat is het laatste dat ik me kan herinneren. Ik werd toen wakker en enkel Miguel en Pierce waren daar. Ze hadden iedereen doen vertrekken en alles opgekuist. Ze wilden net vertrekken toen ik wakker werd. Er was nog een 35-jarige Russische daar, bruin haar, echt mooi. Het meisje wilde niet weggaan. Ze wilden ook geen ambulance bellen, omdat ze niet eens wisten of ik nog leefde of niet.”

Hunter Biden beweert dat hij pas later besefte dat zijn laptop verdwenen was. “Ik denk dat mijn laptop is gestolen door de dealer en zijn twee vrienden,” klinkt het. Wat er precies op de laptop staat, is niet duidelijk, maar Hunter Biden geeft wel enkele details. Zo zouden er seksvideo’s van hem op de laptop staan.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

7 gedachten over “Hunter Biden betrapt met prostituee, derde laptop verdwenen”

  1. maar over hunter zullen ze niets zeggen,het is immers een linkie winkie,een woker,maar Trump,dat is pas een slechte en tot op vandaag is ons sanderken een heilige met of zonder stoeipoes in zijn bed

  2. Wat is dat toch met de Amerikanen ! Zo preuts als een nonnenklooster, en alle politici én hun familie moeten zowat heilig zijn of ’t kot is te klein. Hunter Biden kan er maar plezier van gehad hebben. Is hij getrouwd: dan heeft hij alleen een probleem met zijn vrouw, maar wat dan ook: het zijn onze zaken niet ! Zolang het geen invloed heeft op hun werk, er niet gesjoemeld wordt laat de politici toch ook eens mens zijn zeg !

  3. En die “Grab em by the pussy” uitspraak is
    1) banter waar elke persoon zich aan “schuldig” maakt
    2) wetenschappelijk correct. Macht erotiseert. Hoeveel vrouwen zijn er niet die met hun borsten zwaaien op rock concerten of in bed willen duiken met artiesten en voetballers? Wel, heel veel. Maar het is blijkbaar verboten dit aan te kaarten.

Plaats een reactie

Delen