Een pannetje frituurvet. Foto Shutterstock.

Een pannetje frituurvet. Foto Shutterstock.

Uncategorized

Snackbareigenaresse in Rotterdam jaagt gewapende overvaller weg met frituurvet

Ruben Notteboom

In Rotterdam werd een snackbareigenaresse rond middernacht bedreigd met een mes. Een gewapende overvaller kwam binnen en eiste geld. De Nederlandse dame schrok naar verluidt niet en twijfelde er geen moment aan om zichzelf te verdedigen. Ze gooide een pannetje frituurvet naar de man om hem weg te jagen.

Een overval in een snackbar verliep niet zoals gepland. Een onbekende man wilde een vrouw bedreigen met een mes om geld te stelen. De vrouw gaf hem geen geld, maar gooide onmiddellijk een pannetje frituurvet naar de man.

Man geraakt op rug, politie van Rotterdam zoekt hem nog

De overvaller zette het onmiddellijk op een lopen. Volgens de regionale omroep Rijnmond en de NOS zou de man geraakt zijn op zijn rug. Het is echter onduidelijk of hij zich ook verbrand heeft, of als zijn kledij hem beschermd heeft tegen het vet.

De politie kwam onmiddellijk ter plaatse en begon een zoekactie. Van de verdachte ontbreekt elk spoor. Indien hij zich wel degelijk verbrand heeft aan het frituurvet, bestaat de kans dat hij vroeg of laat naar het ziekenhuis moet. Maar het is niet zeker of hij zich verwond heeft. De eigenaresse zelf zou er met de schrik vanaf gekomen zijn en raakte niet gewond in het incident. De politie zoekt nog steeds verder.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

3 gedachten over “Snackbareigenaresse in Rotterdam jaagt gewapende overvaller weg met frituurvet”

Plaats een reactie

Delen