(Twitter)

(Twitter)

Uncategorized

Speeltijd is voorbij, taliban steken naar verluidt pretpark in brand

Carl Deconinck

Na de inname van Kaboel deden opvallende beelden de ronde: talibanstrijders die plezier maakten op botsauto’s, talibanstrijders die ijsjes aten en in de fitnesszaal. Nu zouden ze naar verluidt hetzelfde pretpark, waar ze eerder in botsauto’s rondreden, in brand hebben gestoken.

Nadat de talibanstrijders enkele attracties hebben uitgereden, hebben ze het pretpark naar verluidt in brand gestoken. Het zou gaan om het pretpark van Bokhdi in Sheberghan. Dat is een stad in het noorden van Afghanistan. Op Twitter circuleren beelden van het pretpark in lichterlaaie.

Aan de ingang van het pretpark zouden er immers standbeelden en idolen staan. Dat valt onder afgoderij en is tegen de leer van de islam die de taliban aanhangt.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

8 gedachten over “Speeltijd is voorbij, taliban steken naar verluidt pretpark in brand”

  1. In onze contreien zijn er nogal wat mensen die de islam enige sympathie toedragen, al was het maar als tegenreactie tegen het katholicisme dat ze haten. Op dit ogenblik horen we ze niet. Niet opportuun om nu uit te wijden over de beestachtigheden van de islamitische strijders en het stuitend gebrek aan vrijheid dat met het mohammedanisme gepaard gaat.

  2. dat moet plezant zijn,je botst te hard,ik schiet je aan flarden,vroeger reden we die botser klem,en dat was plezant.In Gent,eerste dode door moslimvuur op de boksauto’s,de moslim-stad bij uitstek,er staat ons wat te wachten.

Plaats een reactie

Delen