Van Grieken in de clinch met Van Ranst. Foto Photonews.

Van Grieken in de clinch met Van Ranst. Foto Photonews.

Uncategorized

Van Grieken in de clinch met Van Ranst op Twitter: “Mazen in cordon moeten fijnmaziger”

/

Het ligt er bovenarms op tussen Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken en viroloog Marc Van Ranst. Nadat Van Grieken een sneer uitdeelde richting Van Ranst, reageerde die laatste door te verwijzen naar het cordon sanitaire.

Aanleiding van het conflict is een uitspraak van Marc Van Ranst vorig jaar, waar Van Grieken vrijdag met een knipoog naar verwees. Van Ranst noemde het vorige zomer “natuurlijke selectie” dat rechtse mensen de coronamaatregelen minder naleven, zo zei hij zelf. Nu blijkt dat heel wat Belgische Marokkanen positief testen bij terugkomst van hun reis naar Marokko, liet Van Grieken die kans niet onbenut om een sneertje uit te delen aan Van ranst.

“Hoi Marc Van Ranst, is dit dan ook een soort van ‘natuurlijke selectie’ of doe je zulke walgelijke uitspraken enkel als het over rechtse mensen gaat?”, aldus de Vlaams Belang-voorzitter. Een reactie van Marc Van Ranst liet niet lang op zich wachten. “Die mazen in dat cordon moeten dringend fijnmaziger. Er lekt bagger door”, reageerde Van Ranst.

“Jammer dat u geen antwoord kunt geven op de vraag”, reageert iemand vervolgens op Van Ranst. “Dan maar onmiddellijk terug in de aanval gaan. Hiermee bewijst u nogmaals dat u zeer maar dan ook zeer laag gevallen bent. Hopelijk verdwijnt u snel terug naar de achtergrond.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




19 gedachten over “Van Grieken in de clinch met Van Ranst op Twitter: “Mazen in cordon moeten fijnmaziger””

  1. Ik denk dat die van Ranst betaald word door de overheid om zulke zaken te doen om de Tweedracht in onze maatschappij aan te wakkeren! Niet op letten zou al heel wat zijn voor de mainstream media waar de meeste nog in geloven ,Toch!

  2. Dat Van Ranst een zelfvoldane linkse activist is weten we al lang. Het zou Van Ranst sieren om zich wat meer op de achtergrond te houden en de uitgewonnen tijd aan iets anders te besteden. Marc zou moeten beseffen dat het niet de eerste keer is dat hij op zijn bek gaat en aldus terug en stuk aan gezag inboet!

  3. Had men van een extreem links laborantje een genuanceerd antwoord verwacht….
    Iemand die zichzelf voortdurend tegenspreekt ( besmettelijkheid, mondmaskers, groepsimmuniteit enz ) zou beter de eer aan zichzelf houden en stoppen voor hij zichzelf nog meer in de nesten werkt.
    Lees: Jurgen Conings, nakende gerechtsprocessen en anderen die zijn ophitserij beu zijn.

  4. Die man wordt meer en meer uitgespuwd door de bevolking. Een grote mond heeft die man zonder enige inhoud. Het enige waar die op uit is, is aandacht voor zichzelf.
    Samen met de vorige en huidige regering heeft hij de leugens en flaters opgestapeld. Niemand neemt hem nog serieus, de enige die bagger uitkraamt is hijzelf.

  5. hoe meer men over die ranzige van ranst tweet en schrijft ,hoe belangerijker hij zich vindt,het moet erg zijn voor zijn zoon die met een dergelijk stuk ranzigheid moet samenwonen,.TvG moet daar niet langer op reageren,en hel stilletjes laten stikken in zijn kots.

  6. Kan er iemand ervoor zorgen dat Van Ranst niet meer opgevoerd wordt als viroloog? Dat is gewoon een mediageile communist die zich voordoet als viroloog. Ik heb al heimwee naar de tijd toen men nog opzoek was naar de afgeknalde JC, onmiddellijk zonder neutrale autopsie gecremeerd. Hij zat toen tenminste als Stalin te beven in zijn hol, omringd door vivaldi bewakers.

  7. Een goed gevoel voor humor is…het soort humor waarbij iemand weet hoe hij een vaak ietwat grijze werkelijkheid met ironie en gevatheid moet beschrijven. Deze vorm van humor is bijna altijd een teken van intelligentie.
    Ik heb uit Van Ranst nog nooit iets grappig horen komen, 🤔🤔🤔

  8. Waarom mag V Ranst haatdragende boodschappen posten ten aanzien van bijna 1 miljoen burgers alleen zijn gelijk telt een andere mening word afgedaan als bagger om de discusie te ontlopen vandaag word de burger geconfronteerd word met een grote bevolkingsgroep die anti vax is en ons land zo economische schade toebrengt daaruit blijkt nogmaals dat hij het volledig mis had het is niet die rechtse Vlaming die anti vax is maar de nieuwe Belg misschien lost dit zijn probleem niet op maar wel het onze

Plaats een reactie

Delen