(Shutterstock)

(Shutterstock)

Uncategorized

Drie agenten gewond bij verkeerscontrole in Molenbeek

Pieter Van Berkel

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek zijn drie agenten gewond geraakt toen zij werden aangevallen bij een verkeerscontrole. Dat melden verschillende media. Het Brusselse parket bevestigt de feiten maar geeft geen verdere commentaar.

Het incident deed zich maandagvoormiddag voor op de hoek van de Gentsesteenweg en de Alphonse Vandenpeereboomstraat in Sint-Jans-Molenbeek. Agenten van de lokale politie Brussel West wilden er een man controleren naar aanleiding van een verkeersovertreding.

Die man verzette zich hevig tegen die controle en viel de agenten aan. Volgens Het Laatste Nieuws ging hij hen te lijf met een krik. Drie agenten geraakten daarbij gewond. Toegesnelde collega’s konden de man overmeesteren en inrekenen. 

De gewonde agenten werden overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging maar geen van hen zou in levensgevaar verkeren.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

10 gedachten over “Drie agenten gewond bij verkeerscontrole in Molenbeek”

  1. Beschikt u over een Inside bron die bevestigt dat de agenten in bezit waren van pepper spray. Matrak vs krik ? Geladen pistool gebruiken dan? Wanneer de dader/target een blanke is geen probleem. Behoort hij tot de secte van de profeet Mohammed of BLM. Dan zijn er twee opties: de aftocht blazen of vuurwapen gebruiken. Persoonlijk zou ik voor de tweede optie kiezen. Liever mijn C4 dan een levenslange invaliditeit of erger. De vraag is uiteraard of ze onderricht krijgen in de politieschool over onderhavige casussen?

Plaats een reactie

Delen