Bijkomende wetgeving om relschoppers uit manifestaties te weren komt er niet na druk van vakbonden en PVDA

Raoul Hedebouw (uiterst links) en Peter Mertens (rechts) op een PVDA-manifestatie. Photonews

Uncategorized

Marc Van Ranst in de clinch met Nederlands Kamerlid: “Ga je de weg van Baudet op, compleet van het padje af?”

Anton Schelfaut

Nederlands Kamerlid Gideon van Meijeren (Forum voor Democratie) heeft zich de woede van viroloog Marc Van Ranst op de hals gehaald. Van Meijeren schreef op Twitter dat vaccins “gentherapie” zijn, maar dat is volgens de viroloog “compleet leugenachtig”.

Gideon van Meijeren deelde via Twitter een artikel over wielrenner Greg Van Avermaet, die sinds zijn vaccinatie te kampen heeft met een verstoord immuunsysteem. “Wéér een kerngezond persoon die vatbaar was voor propaganda en in de val is getrapt”, schrijft Van Meijeren. “Liet zich wijsmaken dat het een goed idee zou zijn om zich te laten injecteren met een experimentele gentherapie. Ook hij kampt nu met een verstoord immuunsysteem en heeft vaccinatiespijt.”

Die uitspraken schoten bij Marc Van Ranst in het verkeerde keelgat. “Jij bent kamerlid en propageert, net als Willem Engel, compleet leugenachtig dat vaccins eigenlijk gentherapie zijn”, hekelt de viroloog. “Heb jij dan geen minimum aan verantwoordelijkheidszin? Geen greintje fatsoen? Ga je de weg van Baudet op, compleet van het padje af en de boreaalse gracht in?”, vraagt Van Ranst zich hardop af.

Excuses

Van Ranst bleek de Nederlandse parlementariër echter geblokkeerd te hebben, waardoor die laatste geen reactie aan hem kon richten. “Hoe het in België is geregeld weet ik niet – daar ga ik ook niet over – maar conform de in Nederland gehanteerde officiële terminologie worden de “vaccins” die nu worden toegediend wel degelijk aangemerkt als gentherapie”, verdedigt Van Meijeren zijn standpunt.

“Een excuus van de heer Van Ranst voor zijn ronduit onfatsoenlijke en onverantwoorde gefoeter richting een Nederlands parlementariër zou uiteraard op zijn plaats zijn, maar daar reken ik (gelet op zijn slechte reputatie) niet op”, vervolgt Van Meijeren. “Mijn advies aan de heer Van Ranst is daarom om ons niet langer op huichelachtige wijze lastig te vallen met zijn misselijkmakende en schadelijke propaganda.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

11 gedachten over “Marc Van Ranst in de clinch met Nederlands Kamerlid: “Ga je de weg van Baudet op, compleet van het padje af?””

  1. Gentherapie is een medische behandeling waarmee je DNA wordt aangepast. Er zijn naar schatting zo’n 7000 tot 8000 zeldzame ziekten, die veelal worden veroorzaakt door een verkeerd gemaakt eiwit, ofwel een Gen fout. mRNA-vaccins kunnen relatief gemakkelijk en snel in grote hoeveelheden geproduceerd worden. Eiwitproductie is niet nodig, dat gebeurt in het lichaam zelf. Het zal nog lang duren voordat gentherapie gemeengoed wordt. De wijze waarop Van Ranst hierop weer reageert is natuurlijk wat anders!

  2. Ken deze Nederlandse parlementariër niet maar in deze geniet hij mijn steun en sympathie. Het wordt tijd dat de Leuvense, zelfverklaarde grootviroloog eens op zijn plaats gezet wordt.

  3. Ach nee, daar hebt ge da dik dictatorke weer. Wie heeft zijne steen opgehaald? Dat wezen kan er gewoonweg niet tegen dat er ook meer en meer mensen zijn die eindelijk doorhebben dat ze al lang bedrogen en belogen zijn door deze gedrochten die zogezegd virulogen experts zijn. Ik hoop dat de bal keihard in de smoel van die kleine dikke trol terechtkomt. En steekt hem nu gauw terug onder zijn steen.

  4. Van Ranst weet zelfs niet wat fatsoen betekent en verantwoordelijkheid nemen is al helemaal niet zijn ding. Anderen schofferen en uitmaken voor vanalles en nog wat is wel zijn handelsmerk. Dat men die man nog steeds serieus neemt is mij een raadsel.

  5. Laat MVR maar doen. Hopelijk gaan de ogen van een aantal mensen open dat hij ons reeds 18 maand bedriegd.
    Solliciteert hij voor fe job van eerste dictator in België? Zijn uitspraken laten dit wel vermoeden

  6. Wel, wel, wel, daar is de ‘grootviroloog’ weer. Hoog tijd dat hij terug eens in de media komt. Als het me als viroloog niet meer lukt dan maar met ruziemaken moet de ‘grootviroloog’ hebben gedacht.

  7. Van ranst is een agent-infiltrant gestuurd door de politieke elite, om het werk voor hen te doen en als hun woordvoerder te worden gebruikt! niet minder niet meer, de kwestie die van ranst heeft gekregen van de politieke smurfen in belgië de volledige bevoegdheid om de rechter/jury/beul te zijn.
    hij misbruikte het hele land en leidde het solo! hij is erg intelligent en hij misbruikt het om die woede op andere mensen af te wenden. Hollandse mensen hebben wat haar op hun tanden terwijl we in België wegzinken in de leegte oorzaak van gebrek aan houding en de collectieve angst om de waarheid uit te spreken! De gewelddadige macht van Van ranst geeft hem maar één manier om de gevangenis in te gaan!

  8. Dag mijnheer Van Ranst, dag mijnheer de schoolinspecteur.
    Ja, wij staan weer netjes braaf naast onze schoolbank.
    Blij dat je ons vandaag weer voorleest uit een Davidfonds jeugdboek.

Plaats een reactie

Delen