INTERVIEW. Bart Dochy (cd&v): “Dat stikstofdecreet van N-VA en Open Vld was ofwel kwade wil, ofwel domheid”

INTERVIEW. Bart Dochy (cd&v): “Dat stikstofdecreet van N-VA en Open Vld was ofwel kwade wil, ofwel domheid” - Photonews

Uncategorized

Rutten (Open Vld) pleit voor verplichte vaccinatie: “De tijd dat we het lief konden vragen, is voorbij”

Anton Schelfaut

Voormalig Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten pleit in een interview met De Standaard voor een verplichte vaccinatie. “De tijd dat we het allemaal lief konden vragen, is voorbij”, benadrukt ze. “Nu moet het gewoon. Alleen een verplichting heeft een heel duidelijk effect.”

Volgens Rutten moet zo’n verplichting voor heel België gelden. “Natuurlijk zal het vooral in Brussel effect ressorteren. In Vlaanderen en Wallonië speelt een verplichting veel minder.”

Rutten stelt vast dat het probleem in Brussel zich vooral binnen de allochtone gemeenschappen situeert. “Daar leven niet de gezamenlijke inzichten over vaccinatie zoals in Vlaanderen of Wallonië”, klinkt het. “Heel wat mensen trokken bovendien met vakantie naar landen waar ze, gezien de besmettingen, beter niet naar toe waren geweest. Eigenlijk hadden we zo’n verplichting vroeger moeten invoeren. De mensen appreciëren duidelijkheid. Verplichten komt neer op klare taal.”

“We mogen onszelf niets wijsmaken, in de winkelketen Action gaan we de vaccinatiegraad niet opkrikken”, besluit Rutten. “Een verplichting garandeert de meeste vrijheid.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

18 gedachten over “Rutten (Open Vld) pleit voor verplichte vaccinatie: “De tijd dat we het lief konden vragen, is voorbij””

  1. Awel, dan zal ik mezelf verplichten om eigenhandig dat dik gezwel op te zoeken. Wat een arrogantie van dien dikken buffel om zoiets te durven verkondigen. Ik hoop dat ze levenslang ‘verplicht’ in een veilig huis mag vertoeven, walgelijk mens.

  2. Heeft er hier iemand een relatie met die domme gans? Die krijgt hier nogal een forum zeg. En dat voor een afgedankte partijvoorzitter. Er is niet veel volk dat interesse heeft in wat die madam te orakelen heeft vrees ik.

  3. Blijkbaar levert de allochtone gemeenschap minder stemmen op voor de OVLD dan verhoopt door hun linkse vleugel.Want als zelfs Rutten het kind eindelijk een naam durft geven,is er misschien nog hoop op die 10% kiezers in 2024.

  4. Mevr. Rutten je bent een zielig mens. Laat ons met rust en doe nu eens eindelijk iets aan die homohaters ! Zeg hen dat de tijd dat we het hen lief gevraagd hebben om homo’s met rust te laten voorbij is en dat de mensen duidelijkheid appreciëren. Maar om dit te doen ben je veel te laf !

  5. Zij die het Vlaams Belang valselijk beschuldigen van nazisme zijn zelf de grootste aanhangers van de linkse dictatuur.
    Politici hebben zelf gezorgd dat de Pharma bedrijven niet verantwoordelijk kunnen gesteld worden indien mensen onherstelbare schade oplopen door het “vaccin” of zelfs sterven. Zelf willen ze ook geen verantwoordelijkheid nemen, ook niet diegenen die het “wondermiddel” toedienen, dus waarom zou men dan vertrouwen moeten hebben???
    De code van Neurenberg werd juist opgesteld om te vermijden dat mensen gebruikt werden als proefkonijnen en men mensen niet kon verplichten om mee te doen aan medische experimenten maar blijkbaar hebben we tegenwoordig virologen en poltici welke in het zelfde rijtje thuishoren als Dr. Mengele.

  6. De tijd dat de “V” van de nog nauwelijks in de peilingen op een kier nog “open” VLD voor “Vrijheid” stond is voorbij, de ‘V’ staat kennelijk nu voor “Verplichting”. Met Q in haar rangen die zich profileert als “Minister van Censuur” is die vermeende “Vrijheid” al helemaal af geserveerd.Onthouden bij ons onbarmhartig electoraal vonnis van 2024 over het Vivaldistisch wanbeleid misbaksel.

  7. Wat een idioot ben jij, is uw verstand al aangetast door het vaccin ? Na je dubbele vaccinatie zou je volgens viroloog Van Damme al na 12 dagen volledig beschermd zijn. Dus dan ben je als gevaccineerde toch beschermd en hoef je anderen niet te verplichten om zich ook te laten vaccineren. Maar dat is het niet, je gelooft zelf niet in het vaccin.

  8. En hoe moorden de anti-vaxxers, door besmettelijk te zijn? Als je gevaxxed bent dan kan je nog altijd besmettelijk zijn (en dan ook eens met milde symptomen, dus die merken er minder van) Ga je ook de spuit verplichten aan die anti-vaxxers die al de ziekte doorgemaakt hebben en natuurlijke immuniteit hebben opgebouwd, bv een heel pak van de zorgwerkers die vorig jaar al vroeg ziek werden?

  9. Is 2 keer vaccineren voldoende voor mevrouw? of moet het 3 of 4 keer zijn? Of nog meer? Tja, want de vaccins zijn door Europa al aangekocht/besteld. Er is genoeg om iedereen 6 spuitjes te geven (4.6 miljard vaccins / 748 miljoen inwoners).

Plaats een reactie

Delen