De Wever concretiseert cordon rond communisten

Bart De Wever en Raoul Hedebouw. Photonews

Uncategorized

Analist betrokken bij onderzoek Russische inmenging Amerikaanse presidentsverkiezingen gearresteerd

Simon Segers

Igor Danchenko is een Russische analist die heeft bijgedragen aan het onderzoek naar de Russische inmening bij de verkiezing van Donald Trump. Hij is gearresteerd op verdenking van liegen tegen de FBI.

Igor Danchenko is geboren in Rusland, maar woont al decennia in de VS. Hij nam deel aan het onderzoek dat de Democraten voerden naar Russische inmening bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. Danchenko werd gearresteerd omdat hij zou gelogen hebben tegen de FBI over zijn informatiebronnen. Een van deze bronnen was een aanhanger van de toenmalige Democratische presidentskandidate Hillary Clinton.

Christopher Steele, een Britse voormalige spion, beweerde dat Trump in 2013 in de presidentiële suite van het Ritz-Carlton in Moskou een ontmoeting zou gehad hebben met prostituees. De voormalige Republikeinse president zou gechanteerd worden met een geheime opname van die ontmoeting, hoewel dit nooit bewezen werd. Danchenko zou de belangrijkste bron geweest zijn voor deze aantijgingen. Zijn informatie zou onder andere afkomstig zijn geweest van Chuck Dolan, een PR-manager van Hillary Clinton. Het zou dus om roddels gaan die door Danchenko verspreid werden.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

9 gedachten over “Analist betrokken bij onderzoek Russische inmenging Amerikaanse presidentsverkiezingen gearresteerd”

  1. Een trol is een persoon die berichten plaatst in een internetomgeving om voorspelbare emotionele reacties uit te lokken als woede, irritatie, verdriet of scheldpartijen – ook wel flames genoemd in internetjargon, opzettelijk verkeerde informatie geeft of zich doelbewust anders voordoet.
    Deze trol heeft ook volgende namen: Liesbeth, Erika, Kristien,……

  2. Heel die conspiracy van Trump is al ontkracht. Nu zijn ze aan het onderzoeken wie er allemaal betrokken was bij het opzetten hiervan. Alles wijst naar de Clintons via hun advocatenbureau. – the Duran

Plaats een reactie

Delen